TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Mesaj hydrocon » 24 Eki 2013, 23:53

Bu arada bug羹n Z1 ile G2 yi yanyana inceleme ans覺m oldu.. aradaki 500tl lik fark ve 30gr lik hafiflikten 繹t羹r羹 G2 uan piyasada salt konfig羹rasyonunu nazara dikkate ald覺覺m覺zda en baar覺l覺 羹r羹n diyebilirim..
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Re: Ynt: iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Mesaj Baran » 24 Eki 2013, 23:59

SerdarFB yazd覺:Rejimden oluyor bunlar. :evil:

Abi tapatalk 4.2.1 ucretliymis gorustugumuzde halledersen cok sevinirim :):)
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj fbolukbas » 25 Eki 2013, 10:34

mlm yazd覺:Ferhat abi, Erdem yeni telefonlar覺n覺z hay覺rl覺 olsun :)

Mlm :champ:

hydrocon yazd覺:Bu arada bug羹n Z1 ile G2 yi yanyana inceleme ans覺m oldu.. aradaki 500tl lik fark ve 30gr lik hafiflikten 繹t羹r羹 G2 uan piyasada salt konfig羹rasyonunu nazara dikkate ald覺覺m覺zda en baar覺l覺 羹r羹n diyebilirim..

Z1 覺kl覺k konusunda kesinlikle 癟ok 繹nde.. Kasa yap覺s覺 癟ok g羹zel, Fakattt kasan覺n b羹y羹kl羹羹 ve kasaya oranla ekran覺n nispeten k羹癟羹kl羹羹 繹zellikle benim i癟in dez avantaj.

Bir 繹nceki telefonum xperia idi. Sony ler ekran konusunda genelde zay覺f kald覺. Amoled ve IPS ekranlar kar覺s覺nda hep soluk g繹r羹nt羹l羹 TFT paneller 癟覺kartt覺. Z1 de daha iyi ekran 癟覺karaca覺n覺 beyan etmiti, ekran覺 canl覺 g繹rmedim ama forumlarda 4 farkl覺 marka panelle 癟覺kt覺覺 kime ne d羹erse ans覺na gibi bir durum olduu s繹yleniyor. Baz覺 paneller beyazlar覺 sar覺ms覺 falan g繹teriyormu.Z1 ekranlar覺n覺 G2 ile k覺yasl覺yorlar s羹rekli. Genel izlenim G2 nin biraz alt覺nda..

Kamera konusunda da iddial覺 idi ama yine forumlarda kamera memnuniyeti y羹ksek deil. 襤lk serilerde her telefonda eksiklik hatalar oluyor. G羹ncelemlerle hepsi biraz daha toparlayacakt覺r.

Orijinal Quickwindow k覺l覺f覺 da geldi. K覺l覺f olay覺n覺 hi癟 sevemem ama 覺kl覺k ve fonksiyon olarak beendim ve cihazla birlikte kullan覺m kolayl覺覺 da sal覺yor. Kullanmam diye d羹羹n羹yordum ama dvam edicem san覺r覺m.

Genelde sahip olduum cihazlar覺 繹vmem, eletiririm. Ama LG, G2 i癟in uram覺 o belli. Kulland覺k癟a da stock yaz覺l覺m覺 癟ok daha fazla beenir oldum. K覺saca s繹ylemem gerekirse 癟ok konforlu ve keyifli kullan覺yorum.Yaz覺l覺m da dahil bu kadar olaca覺n覺 beklemezdim.
Fiyat/performans覺na diyecek bir ey yok zaten :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj hydrocon » 25 Eki 2013, 13:05

fbolukbas abi 癟ok g羹zel 繹zetlemisin.. Z1 in g繹vdede kullan覺lan metali olduk癟a 覺k ama fazla a覺rl覺k olarak geri geliyor.. ekran ve kasa orant覺s覺n覺 nokia n覺n 羹st modelleri ve z1 癟ok yakalayamam覺 durumda..
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Mesaj smhhhh » 02 Kas 2013, 21:37

Nokia Lumia 925 kullananlar ya da kurcalayanlar var m覺 acaba :) yeni bir telefon alaca覺m windows phone 癟ok houma gidiyor. ok stabil 癟al覺t覺klar覺n覺 biliyorum. Keza fiyatta 癟ok uygun. Oyun oynayan biri deilim. 8-)
Kullan覺c覺 avatar覺
smhhhh

Kay覺t: 06 Mar 2013, 18:32

Mesaj hydrocon » 03 Kas 2013, 08:43

Teknik 繹zellik olarak bak覺ld覺覺nda yanl覺 hat覺rlam覺yorsam 920 925 ve 1020 ayn覺 spec. ile piyasaya sunuldu. Kamera ile ilgili bir tak覺nt覺n覺z yoksa hacim ve a覺rl覺k olarak aralar覺nda en iyi olan覺 925..
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Mesaj mvurucu » 07 Kas 2013, 15:20

Lumia serisi daha dorusu wp platformu biraz s覺k覺nt覺l覺

a癟覺k癟as覺 gelimemi market ve uygulama destei en b羹y羹k eksisi
bunun yan覺nda cihaz覺n microsoft xune ihtiyac覺 duymas覺 yani t覺pk覺 apple gibi itunes olmadan pc ye balay覺p veri transferi senkronizasyon yapamama durumu bence eksi...

sonu癟ta android kullan覺yorum ve usb den pc ye balad覺覺m an harici bir bellek gibi g繹rebiliyorum cihaz覺

lumia serisi yerine benzer fiyat skalas覺nda
samsung s3 veya s4
s4 mini
htc one
htc one mini
htc desire 500 veya 601 e bakman覺z覺 tavsiye edebilirim...
"He' s winding watch of his wit; by and by it will strike..." W. Shakespeare
Kullan覺c覺 avatar覺
mvurucu

Ya: 40
Kay覺t: 22 Tem 2011, 11:13

Mesaj smhhhh » 07 Kas 2013, 22:26

2004 y覺l覺nda ald覺覺m 6600 modelini hala kullan覺yorum. Ald覺覺mda 14 ya覺ndayd覺m imdi 23 ya覺na geldim hala ayn覺 telefonla devam ediyorum. O sebeple nokia ile aramda duygusal bir ba olutu :) o sebeple galiba telefon al覺rsam yine nokia'y覺 se癟eceim. :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
smhhhh

Kay覺t: 06 Mar 2013, 18:32

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 21 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners