mlm yazd覺:Ferhat abi, Erdem yeni telefonlar覺n覺z hay覺rl覺 olsun

Mlm
hydrocon yazd覺:Bu arada bug羹n Z1 ile G2 yi yanyana inceleme ans覺m oldu.. aradaki 500tl lik fark ve 30gr lik hafiflikten 繹t羹r羹 G2 uan piyasada salt konfig羹rasyonunu nazara dikkate ald覺覺m覺zda en baar覺l覺 羹r羹n diyebilirim..
Z1 覺kl覺k konusunda kesinlikle 癟ok 繹nde.. Kasa yap覺s覺 癟ok g羹zel, Fakattt kasan覺n b羹y羹kl羹羹 ve kasaya oranla ekran覺n nispeten k羹癟羹kl羹羹 繹zellikle benim i癟in dez avantaj.
Bir 繹nceki telefonum xperia idi. Sony ler ekran konusunda genelde zay覺f kald覺. Amoled ve IPS ekranlar kar覺s覺nda hep soluk g繹r羹nt羹l羹 TFT paneller 癟覺kartt覺. Z1 de daha iyi ekran 癟覺karaca覺n覺 beyan etmiti, ekran覺 canl覺 g繹rmedim ama forumlarda 4 farkl覺 marka panelle 癟覺kt覺覺 kime ne d羹erse ans覺na gibi bir durum olduu s繹yleniyor. Baz覺 paneller beyazlar覺 sar覺ms覺 falan g繹teriyormu.Z1 ekranlar覺n覺 G2 ile k覺yasl覺yorlar s羹rekli. Genel izlenim G2 nin biraz alt覺nda..
Kamera konusunda da iddial覺 idi ama yine forumlarda kamera memnuniyeti y羹ksek deil. 襤lk serilerde her telefonda eksiklik hatalar oluyor. G羹ncelemlerle hepsi biraz daha toparlayacakt覺r.
Orijinal Quickwindow k覺l覺f覺 da geldi. K覺l覺f olay覺n覺 hi癟 sevemem ama 覺kl覺k ve fonksiyon olarak beendim ve cihazla birlikte kullan覺m kolayl覺覺 da sal覺yor. Kullanmam diye d羹羹n羹yordum ama dvam edicem san覺r覺m.
Genelde sahip olduum cihazlar覺 繹vmem, eletiririm. Ama LG, G2 i癟in uram覺 o belli. Kulland覺k癟a da stock yaz覺l覺m覺 癟ok daha fazla beenir oldum. K覺saca s繹ylemem gerekirse 癟ok konforlu ve keyifli kullan覺yorum.Yaz覺l覺m da dahil bu kadar olaca覺n覺 beklemezdim.
Fiyat/performans覺na diyecek bir ey yok zaten