Cenk yazdı:emre cok guzel bir adim attin, cok basarili islerin ortaya cikacagina eminim![]()
basarilar
Cenk teşekkür ederim, inşallah. İlk adım benden devamı kısmet artık.

Ahbob yazdı:Tebrikler, başarılar dilerim Emre
Ahbob teşekkür ederim

zfr yazdı:Hayırlı olsun Emre, başarılar...
zfr teşekkürler

mcco yazdı:Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallah. Cesur bir adım atmak zordur, adımı atıp devam etmek daha zordur. Cesaret icin ayrı, keyif alınan ısı yapmaya ayrısizin gibi tutkulu girişimcileri gördükçe mutlu oluyorum, ulkem adına umut doluyorum.
Nacizane tavsiyem sadece deri ile kalmayıp her materyalden aynı cesareti sürdürüp iddialı tasarımlarla sadece Turkiye degil dunya pazarına açılmanız. 4-5 adet toplu kayış alacaktim. Hepsinin alımı durdurdum, satışa başlamanızı bekliyorum
mcco çok güzel yazmışsın, tam düşüncelerimi yansıtmış. İlk adımı attım, devamını da perde arkasında yaptım, sonrası kısmet

Ürünler hafta içerisinde yavaş yavaş tanıtılacak, inşallah beğenirsiniz görüşleriniz önemli benim için.
Tolgi06 yazdı:Tebrikler Emre.Son derece riskli bir atılımdı ama belli ki ciddi noktalara gelinmiş.Gerçekten tebrikler,ürünleri sabırsızlıkla bekliyoruz![]()
Tolgi06 teşekkürler. Aslında hala riskli bir adım

Anesthesia yazdı:hayırlı olsun, bol kazançlı ve hepsinden önemlisi keyifli günler dilerim.
Anesthesia teşekkürler, ağzımızın tadı bozulmasın da

serhat200 yazdı:Emre tebrikler hayırlı olsun
Serhat abi teşekkürler