TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: EF Straps Türkiye Saat Forumu'nda

Mesaj Emre » 12 Tem 2013, 21:08

Cenk yazdı:emre cok guzel bir adim attin, cok basarili islerin ortaya cikacagina eminim :champ:
basarilar :champ:

Cenk teşekkür ederim, inşallah. İlk adım benden devamı kısmet artık. :champ:

Ahbob yazdı:Tebrikler, başarılar dilerim Emre :champ:

Ahbob teşekkür ederim :champ:

zfr yazdı:Hayırlı olsun Emre, başarılar... :champ:

zfr teşekkürler :champ:

mcco yazdı:Hayırlı uğurlu bol bereketli olsun inşallah. Cesur bir adım atmak zordur, adımı atıp devam etmek daha zordur. Cesaret icin ayrı, keyif alınan ısı yapmaya ayrı :champ: sizin gibi tutkulu girişimcileri gördükçe mutlu oluyorum, ulkem adına umut doluyorum.

Nacizane tavsiyem sadece deri ile kalmayıp her materyalden aynı cesareti sürdürüp iddialı tasarımlarla sadece Turkiye degil dunya pazarına açılmanız. 4-5 adet toplu kayış alacaktim. Hepsinin alımı durdurdum, satışa başlamanızı bekliyorum :thumbup:

mcco çok güzel yazmışsın, tam düşüncelerimi yansıtmış. İlk adımı attım, devamını da perde arkasında yaptım, sonrası kısmet :) Amacım ülkemizden de dünya çapında tanınan bir marka çıkartmak, inşallah başarılı olurum. Zaten internet sitesinden direk satın alma da mümkün olacak.

Ürünler hafta içerisinde yavaş yavaş tanıtılacak, inşallah beğenirsiniz görüşleriniz önemli benim için.

Tolgi06 yazdı:Tebrikler Emre.Son derece riskli bir atılımdı ama belli ki ciddi noktalara gelinmiş.Gerçekten tebrikler,ürünleri sabırsızlıkla bekliyoruz :champ: :champ:

Tolgi06 teşekkürler. Aslında hala riskli bir adım :) Kısmet bakalım.

Anesthesia yazdı:hayırlı olsun, bol kazançlı ve hepsinden önemlisi keyifli günler dilerim.

Anesthesia teşekkürler, ağzımızın tadı bozulmasın da :)

serhat200 yazdı:Emre tebrikler hayırlı olsun :champ:

Serhat abi teşekkürler :champ: sana da öyle bir saat aldırdık ki kayış yapmak imkansız :D
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj serhat200 » 12 Tem 2013, 21:24

Yoo olmaz öyle illa bir kayış isterim. Zaten yapamayacağın bir kayış olmadığını düşünüyorum ;)
Hatta şimdiden çalışmaya başla.
Kullanıcı avatarı
serhat200

Mesaj Selçuk » 12 Tem 2013, 23:04

Turkiye şartlarında iş yapmak kolay değil, şimdiden hayırlı işler diliyorum
Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü, ne kupa büyüklüğüdür. Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte, adı konamaz
Kullanıcı avatarı
Selçuk

Mesaj Emre » 13 Tem 2013, 00:29

serhat200 yazdı:Yoo olmaz öyle illa bir kayış isterim. Zaten yapamayacağın bir kayış olmadığını düşünüyorum ;)
Hatta şimdiden çalışmaya başla.

:lol: Yaparız da çok zorlar çünkü piyasada gördüğüm en sağlam kayışlardan birisi. Adamların çizimlerinden anlaşılabilir güzelliği.

Resim

Selçuk yazdı:Turkiye şartlarında iş yapmak kolay değil, şimdiden hayırlı işler diliyorum

Çok doğru söylüyorsunuz. Sanki devlet imalat yapmanızı değil de yapmamanızı istiyor. Zaten el işçiliği için gerekli olan alet edevata ulaşmak imkansız. İnternetten sipariş verdiğinizde gümrüğe takılma riski var. Takılmasın diye kişisel olarak getirtmek zorunda kalıyorsunuz. Zaten şirket kurulumu vs. ayrı dert. Küçük işletme kurmak gerçekten çok zor.
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Frax » 13 Tem 2013, 10:20

Abi hayirli olsun :champ:

Hayirli kazanclar ve konustugumuz hedeflerine en kisa zamanla ulasman dilegiyle :)
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Ahmetrefik » 13 Tem 2013, 11:09

Hayırlı uğurlu olsun , tebrikler böyle girişimlere ihtiyacımız var , Allah bol kazanç versin. :thumbup:
zaman o kadar tuhaftır ki; gençken, çocukken hiç önemi yoktur, sonra gün gelir kaç yaz'ının kaldığını saymaya başlarsın.
Kullanıcı avatarı
Ahmetrefik

Mesaj Tolgi06 » 13 Tem 2013, 11:56

Çok doğru söylüyorsun emre,şirket kurmanın yükü çok fazla bu yüzden çok ucuza elde edebileceğimiz servisler aşırı pahalı.Mesela benim teyzemin çocukları bankaların atm kurulumu ve nakliyesi ile uğraşıyorlar,bu işi yapabilmek için 110 tonluk taşıma kapasitesini doldurmak gerekiyor.Atmler küçük olduğu için tır da kullanamazsın, oyüzden Iveco tarzı araçlar almak lazım.Fakat bu sefer de 110 tonu doldurmak için 11 adet araç almaları gerekti :D .E 11 tane araç alınca da bazıları boş duruyor çünkü sadece yasal sorumluluğu yerine getirmek için alınıyor :D .Yetmedi bir de o sektöre %38-40 civarı gibi bir vergi gelince,e bir de 18-20 tane çalışanın olunca (şöförler,hamallar,depocular...) ,x liralık servisi 3x-4x liraya sunmak zorunda kalıyorsun :D .
Kısacası iş kurmaya kalkarsan o kadar çok yasal zorunluluk var ki insanı canından bezdiriyor.
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Emre » 13 Tem 2013, 14:30

Frax yazdı:Abi hayirli olsun :champ:

Hayirli kazanclar ve konustugumuz hedeflerine en kisa zamanla ulasman dilegiyle :)

İsmail'cim teşekkür ediyorum, inşallah :champ:

Ahmetrefik yazdı:Hayırlı uğurlu olsun , tebrikler böyle girişimlere ihtiyacımız var , Allah bol kazanç versin. :thumbup:

Amin Ahmetrefik, inşallah muvaffak olurum.

Tolgi06 yazdı:Çok doğru söylüyorsun emre,şirket kurmanın yükü çok fazla bu yüzden çok ucuza elde edebileceğimiz servisler aşırı pahalı.Mesela benim teyzemin çocukları bankaların atm kurulumu ve nakliyesi ile uğraşıyorlar,bu işi yapabilmek için 110 tonluk taşıma kapasitesini doldurmak gerekiyor.Atmler küçük olduğu için tır da kullanamazsın, oyüzden Iveco tarzı araçlar almak lazım.Fakat bu sefer de 110 tonu doldurmak için 11 adet araç almaları gerekti :D .E 11 tane araç alınca da bazıları boş duruyor çünkü sadece yasal sorumluluğu yerine getirmek için alınıyor :D .Yetmedi bir de o sektöre %38-40 civarı gibi bir vergi gelince,e bir de 18-20 tane çalışanın olunca (şöförler,hamallar,depocular...) ,x liralık servisi 3x-4x liraya sunmak zorunda kalıyorsun :D .
Kısacası iş kurmaya kalkarsan o kadar çok yasal zorunluluk var ki insanı canından bezdiriyor.

Tolgi06 doğru söylüyorsun. Bir de imalat sektöründe yurt dışında farklı niteliklere sahip bir çok oyuncu var. Devletin karşına çıkardığı bu kadar zorluktan sonra onlarla rekabet etmek daha da zorlaşıyor. Hayırlısı bakalım :shock:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: borabzdn, delay, Google [Bot] ve 196 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners