Baran yazdı:Burda tatli tatli konusup fikirlerimizi dile getiriyoruz.Hali hazirda Freelander II sahibi ve LandRover sever olarak evoque suzuki vitara boyutlari ve sacmasapan fiyatiyla ilk ciktigi gunden beri begenimi kazanamayan bir aractir.X3 eski kasasiyla hernekadar benim gozumde berbat bir arac olsada yeni kasasiyla segmentinde freelander dan sonra favori aracim.Yakin zamanda evlenecegim kismetse esime alacagim arabada x3 olacak.O segmentteki bir baska no go arac ise Q5 benim icin.CLA konusunda ise ilk fotograflarini gordugumde begensemde gercegini pek begenmedim onu alacagima 10 kere bagajdan gazgecip A serisi alirim.Bana gore hatcback araclarin sedanlari biraz zorlama oluyor.3 serisi icinse yorumum su.e46 ve e90 makyajli kasa sahibiyiz kesinlikle F kasalar cok yakisikli ve tercih edilebilir ozellikle 3.20d makine tam bir killer torku ekonomik yakit sarfiyati ile.Kisisel gorusum ben BMW ve Mercedesciyimdir onlardan sonrada tercihim herzaman Audidir.VW ise benim icin Passattan ibaret baska bir modelini kesseler kullanmam baska markalara yonelirim bana hicbir sey hissettirmeyen tadsiz tuzsuz bir marka benim icin.
Anladim hocam, yok ben ne zaman kendi yorumumu yapsam sanki bana sert cikislar yapiliyor gibi geldi , bende rahatsiz oldum acikcasi tabi yanlis anlamis olabilirim sizleri. Fikirlerimizin benzer olmasina sevindim, bende sizin gibi dusunuyorum. Ayrica simdiden hayirli olsun size insallah bir omur surer