TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Rolex Daytona 116523 ''Modern Paul Newman Dial'' İnceleme

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Rolex Daytona 116523 ''Modern Paul Newman Dial'' İncelem

Mesaj SemsalGS » 22 Nis 2013, 19:57

Bu kadar mi guzel anlatilir bir istege ulasmanin verdigi mutluluk.
Tebrik ederim mutlulugun resmini cizmissiniz.
Guzel gunlerde hep mutlu kullanin. :champ:
Bu arada mukemmel secim.
Kullanıcı avatarı
SemsalGS

Mesaj hydrocon » 22 Nis 2013, 20:17

Senin incelemelerde ayrı keyifle okunuyor Baran :champ: güzel günlerde kullan tebrik ederim..
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj razz » 22 Nis 2013, 20:18

Bir önceki mesajımı telefondan yazdığım için detaylı yazamamıştım, ilk mesajıma ekleme yapmış olayım;

Baran'a bir süredir çelik/altın bir Daytona arıyorduk.. "Arıyorduk" diyorum zira başta seadweller ( Yalın ) olmak üzere ben ve SerdarFB, saati temin etme ihtimalimizin olduğu mağazalara herhalde haftada birkaç kez gittik.. :)

Baran klips ve end link'lerinden ötürü Zenith kalibre Daytona'lardan istemiyordu ki bence gayet yerinde bir yaklaşım zira hem TR'de mevcut örneklerin kondisyonu, hem upgrade yoksunluğu hem de güncel versiyonuna göre bariz daha zayıf ve safkan ROLEX üretimi olmayan kalibresi nedeniyle eski nesil bir Daytona hiç de mantıklı olmazdı.. :geek:

Genel olarak Slate tabir edilen metalik gri kadran ve şampanya kadran versiyonlar üzerinde durduk.. 8-) Alternatif olarak siyah kadranı da listeye dahil ettik. :thumbup: . Bu saydığım versiyonlara nazaran biraz daha zayıf görünen beyaz kadran ve motorsporları temalı bir kronograf için oldukça karmaşık bulduğumuz romen rakamlı lacivert kadranı da eledik.. :roll:

Tüm ROLEX Daytona ürün gamı içerisinde en başarılı model olarak gördüğüm ( TSF'de de birkaç kez belirttiğim ) 116528 komple altın ve Modern Paul Newman kadran olan versiyonu :super: Baran da çok beğeniyordu lakin komple altın olması nedeniyle biraz ağır kalabileceğine dair tereddütleri vardı.. :?
Bu kadranı ve uygun kolları sipariş edip farklı kadrana sahip bir Daytona'ya uyarlamaya kadar giden :!: fikir alışverişinin arasında tesadüfen girdiğimiz bir mağazada bu saati görünce hepimiz önce bayağı bir şaşırdık :o zira SerdarFB'nin İtalya'da bulduğu ikinci el bir örnek dışında şimdiye kadar bu kadrana çelik/altın bir Daytona'da hiç rastlamamıştık.. :?:
Saatin sıfır olması da ayrı bir avantajdı elbette.. ;)

Geri kalan kısmı Baran zaten esprili bir şekilde anlatmış ( ki tansyon kısmı gerçek zira ben resmen gördüm yanaklarının nasıl kızardığını :D ), kısa süren bir alışveriş neticesinde saati aldık.. mrbars'ın da dediği üzere hepimiz kendimiz almış kadar sevindik.. :thumbup:

Buradan tekrar tebrik ediyorum Barancım, iyi günlerde kullan.. :champ: :champ:

PS: Tekneye, uçağa hiç takılmaya gerek yok, ispatı benim işte.. :D
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj Ahbob » 22 Nis 2013, 20:34

Sağlıklı, güzel günlerde; keyifle kullan Baran. Harika bir Daytona; inceleme de bir o kadar güzel, ellerine sağlık. Forumda daha çok fotoğrafını görmek dileğiyle. :champ:
Kullanıcı avatarı
Ahbob

Mesaj serdarfb » 22 Nis 2013, 20:34

Ah ulen ah... Sabah bilegimdeydi bu saat be.. Çaklıtıma kardeş gelmişti. Hatta sertifikasına ismimi yazmak üzereydim... Gelip aldılar elimden.. :( :(

Adalet mi bu ya? Ben girdim o dükkana ilk.. Ben dedim adama cikar bakayım vitrinden diye.. Adam aldı saati gitti ya..

Yaşlı başlı adamım, yapılır mı bu bana.. Hak ettim mi ben muameleyi???

Ooof of... :) :) :)

Resim

Resim

Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj vmetin » 22 Nis 2013, 20:36

Yaa kardeşim, artık hafiften podyumu gençlere bırakmanın vakti geldi. Sen çaklıtını okşa. :D
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj Ozgur » 22 Nis 2013, 20:41

OoOoOo

Tebrik ediyorum Baran cok şık ve efsane saat :super: :super: :super:

Umarim sagikli mutlu zamanlarini gosterir hep :thumbup:
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Mesaj serdarfb » 22 Nis 2013, 20:42

Ya reyiz bişey değil en güzel Daytona anketine de itiraz edecekmis. Yazmış yönetime.. Dedim size, bitirin şu anketi kapayin şu konuyu dedim dinlemediler..

Fena oldu fena..
Kullanıcı avatarı
serdarfb

ÖncekiSonraki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 31 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners