Erdem bravo ne diyeyim

Tissot'ta aram覺zda muhabbeti 癟ok ge癟tii i癟in PRS ile k覺yaslayay覺m. Certina'da da DS Action vard覺 bende zaten, onunla yapal覺m.
Asl覺nda k覺yaslaman覺n 繹zeti u olacak bence: Bu saatte s覺rf indislerin yerleimindeki alt覺n oranlar doru diye, mercedes hand var diye, mercek var diye tercih ediliyor diyebilirim. ( Certina'ya g繹re) En az覺ndan benim i癟im 繹yle. Yani tasar覺m meselesi. Belki biraz da Rolex'in bilin癟 alt覺m覺zda b覺rakt覺覺 imaj nedeni ile. zellikle bire bir benzedii Certina ile kasa ve bilezik anlam覺nda k覺yaslanamaz. Ayn覺 ekilde PRS'de bence kasa ve bilezik olarak 繹nde. Bu konuyu kimseyle tart覺maya dahi a癟mam bu kadar net fark var. Ancak Steinhart'覺n bir art覺s覺 pimleri olabilir. Steinhart'ta Panerai'deki kal覺n pimler yer al覺yor. O da ne kadar 繹nemli bilemedim.
Onun d覺覺nda bundaki mekanizma, 2893-2 diye biliyorum nispeten b羹y羹k farklar olmasa da 2836 veya 2924'e g繹re marjinal olarak daha iyi olduu s繹yleniyor. Bakal覺m ben de test edeceim. Ald覺覺m arkada g羹nl羹k 4 saniye sap覺yor dese de ben saat 22:00'de ayarlad覺m, u an itibariyle +5 saniye ileride. u an farkettiim tek ey elle kurmada daha sessiz 癟al覺t覺覺 oldu.
Fiyat olarak Certina daha pahal覺 olduundan tercih konusunda g繹r羹ler deiir. Bunu biraz daha uyguna alabiliriz. Ama tek saat alacaksan PRS'mi bu mu dersen bence PRS. (Diver tak覺nt覺n yoksa)
Ama 900 lira civar覺na Ocean One'dan daha iyi diver g繹rd羹n m羹 dersen: ona da verecek cevab覺m "hay覺r" bence bu fiyata al覺nacak en iyi diver bu. Zaten bu aral覺kta pek diver yok. Ya daha ucuz, ya daha pahal覺. Yani Seiko'lar ile Longines Hydro aras覺nda al覺nacak 2 tane diver g繹rd羹m. Biri Certina dieri Steinhart. Certina 1400-1500 lira, Steinhart ise 900-1000 civar覺.
Tercih sizin