TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: TSF Pipe / Pipo Meraklıları

Mesaj mlm » 30 Mar 2013, 12:22

Bal, piponun içinin karbon tabakası(cake) tutmasına daha çok yardımcı olduğu için çoğu kişi tarafından öneriliyor. Karbon tabakası içim keyfini ve lezzeti artırıyor, bu sebeple bir an önce tutması ve briarın gözeneklerini tıkayarak kolay yanmasını önlemesi için böyle bir yöntem keşfetmişler. Ben de sürmüştüm pipomu ilk aldığımda :)

Evet madem tütün mamulü tüketiyoruz, ağız sağlığımıza dikkat etmeli ve mutlaka düzenli egzersiz yapmalıyız diyerek mesajımızı da vermiş olalım :) İyi sporlar :)
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Erdem35 » 30 Mar 2013, 13:01

cengiz bu Pipo ya özel çakmaklarda oluyormuş... bakındın mı hiç? yoksa o fotoğraflarda gördüğüm çakı gibi olan şey mi çakmak...
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 30 Mar 2013, 13:27

Erdem uzun pipo kibriti aldım ilk etapta, fakat normal bir çakmak da rahatlıkla iş görüyor. Zipponun özel pipo çakmağı vardı ama şimdilik gerek görmedim, ileride belki düşünebilirim. O fotoğraftaki, üç işlevli pipo kaşığı dostum, biri pipoya tütünü doldurduktan sonra orta kısma hava deliği açmak için, uç kısımdaki yuvarlak pipoyu yakıp içmeye başladıktan sonra külleri ve tütünü aşağı doğru bastırıp düzenli yanmanın devam edebilmesini sağlamak icin, diğeri ise pipo içildikten sonra piponun içini yeri geldiğinde temizlemek için kazıyıcı/temizleyici.
Eh be kardeşim bi tütün içecez çektiğimiz eziyete bak :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Erdem35 » 30 Mar 2013, 13:30

en iyisi yak bir cigara bitince de,izmariti ez küllüğe gitsin... bu ne ızdırapmış arkadaş :D
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 30 Mar 2013, 13:34

Dostum ben sigara kullanmıyorum, kesinlikle de tavsiye etmiyorum :D
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj Erdem35 » 30 Mar 2013, 13:46

abi boşver zaten sigara fena... böyle iyi..
tütünle haşır neşir olduğum zamanlar(16-25 yaş arası)yapmadım böyle şeyler ,aslında keyif adamıyımdır ama yaş itibariyle de heralde elimize yakışmazdı pipo...arkadaş ortamlarında filan baya bir billur konusu olurdum heralde... 30 yaş üstü en ideal böyle otantik alışkanlıklara başlamak...kimse yadırgamaz herkes olgunlaşmış demlenmiştir... canım bir kahve çekti gideyim yapayım bari ,boş boş içerim artık nasıl bir keyif olacaksa :D
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj mlm » 30 Mar 2013, 13:54

Merak edip uzun uzadıya soranlar olduğu gibi pipo merakımı işyerimde billura saranlar da yok değil :D Ama önemsemiyorum, bu benim zevkim ;)

Kahve iyidir, hele filtre kahve olursa daha iyi :) Afiyet olsun dostum, keyifli içimler..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj murderbunnie » 30 Mar 2013, 17:17

mlm, karbon kutuyu duymamıştım hiç. Seramik kutuya koyun falan diye okumuştum sanki bir yerde. O balı ben de sürmüştüm de, artık oldu mu olmadı tam emin değilim :) Bir de kuruyan tütünleri canlandırmak için, içine elmaa kabuğu falan koyun diyorlar bunu denedin mi bu konuya ne diyorsun :D

Yalnız sazı elimizie aldık çalıp duruyoruz gibi oldu burada :lol: Astarı yüzünden pahalı olan ığraşlardan birisi sanırım bu da :)
Gunter glieben glauchen globen.
Kullanıcı avatarı
murderbunnie

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 19 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners