TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri 2012 Kış Güneşleri 2013 / Daily Wrist Ch

Mesaj mlm » 16 Şub 2013, 12:03

Serdar abi günaydın sen de mi burdaydın :lol:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj serdarfb » 16 Şub 2013, 12:19

2fast4u yazdı:butun saatler için :champ: razz ıyı yolculuklar serdar ıkı ap neyıne kardesım ayıp oluyor :D

Günaydın Başkan, nerelerdesin ya ? AP'nin birini verebilirim istersen. :) :)
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj hozburun » 16 Şub 2013, 12:29

SerdarFB yazdı:Resim

Başkan tebrikler :champ: :champ: :champ: Hayırlı olsun, güle güle kullan :thumbup: Çok yakışmış :champ:
Kullanıcı avatarı
hozburun

Mesaj Baran » 16 Şub 2013, 12:33

Serdar abi tekrardan güle güle kullan :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj serdarfb » 16 Şub 2013, 12:34

vmetin yazdı:
SerdarFB yazdı:
vmetin yazdı:[quote="SerdarFB"]
vmetin :champ: Başkan senden sıkı bir bomba beklentisindeyim. :lol:

:D

Sen Audemars Piguet Royal Oak Jumbo alıp kutu bile açmaya zahmet etmezen benim gibi adam ne bombası patlatacak.

Bu forum Limitli Patek te gördü ama şunu anladım insan baktıkça sıkılıyor saatlerden. O kadar sevmeme ragmen o kadar çok Submariner gördüm ki artık alalade bir saat gibi gelmeye başladı.

Çıta çok yükseldi. Çok özel ve pahalı saatler bile insanlarda heyecan yaratmıyor. Nasıl yaratsın ki sahibinde bile yaratmamış baksana küt diye koydun fotoğrafını. :D

Öncelikle Bomba bombadır. :lol: :lol: Patlatırsın güzel olur. :thumbup: :D

Sen önce Submariner ı koluna tak, bir süre kullan sonra konuşalım tekrar. ;) Şişede durduğu gibi durmuyor derler ya, o hesap. :thumbup:

Jumbo'nun bende yarattığı heyacanı en iyi Drk bilir. Vakti olursa bir iki kelam eder bu konuyla ilgili. :champ: Günlerdir saat bende. Bir türlü kutu açmaya fırsatım olmadı. Vakit bulamadım. En son dayanamadım, paylaşmak istedim ve resmi yapıştırdım. :lol: Zaten bu saate özel bir konu vardı en azından devamı olur dedim. ;)

Bu gerçekten değişik bir hobi. 8 ay önce katılmışım bu foruma. O günden beri geldiğim nokta saat kalitesi ve ayırdığım bütçe anlamında çok farklı tabi. Ama her şeye rağmen içimdeki heyecan hep aynı. :thumbup: Kutumda 8 tane saatim var, hepsi birbirinden güzel ve değerli. Hepsine sahip olmaktan çok memnunum ve hevesim devam ettiği sürece yeni saatleri kutuyu atmaya devam edeceğim. :lol:

Jumbo yu alırken haliylen bir dolu saat denedim. Patek olsun, AP nin olsun bir sürü önemli modeli test etme şansım oldu . Çoğunu da alabilecek bütçeye sahiptim ama Jumbo yu bileğime taktığımda diğerlerini adeta unuttum. :shock: Baktığımız zaman diğer saatlerin en ucuzunun fiyatı Jumbo nun neredeyse iki katıydı. Ama Jumbo nun bana verdiği keyif çok başkaydı. :thumbup:

Bu saat bir çoğumuz da heyecan yaratmamış olabilir. Belki bazı dostlar ulan bu paraya bu mu alınırdı da diyebilirler. Keza forumda kütür kütür açılan limitli Patek için de aynı fikirler oluşmuştur belki. :D Ancak unutmayalım ki işin aslı öncelikle deneyerek görüp beğenmekte ve daha sonra da ona sahip olabilmekte bitiyor. :thumbup:

Ben saati taktım, çok beğendim ve satın aldım. ;) İçimde ciddi bir heyecan taşıyorum ve bunu sizlerle paylaşmakta işin keyfini arttırıyor. :thumbup:

Beğenen, beğenmeyen tüm TSF üyelerine bu heyecanıma ortak oldukları için teşekkür ediyorum. :champ: :champ:

Umarım ben saati beğenmemişim gibi bişey anlamadın, keza rüyama giren sayılı saatlerden :)

Hayatımda en çok almak isteyeceğim saatlerden, altın olanı da müthiş bu arada. Submariner mevzuuna gelirsek, koluma çok taktım, beğendim de.

Artık saat anlayışım değişti benim, koleksiyoner değilim ve olamam zaten. Benim anlayışım şu bir tane veya maksimum 2 tane iyi saatim olsun yeter, ondan sonra başka işlere bakayım.

Şimdi bir Rolex ve Bir panerai beni gayet mutlu eder. Ötesine ne gücüm ne de vizyonum yeter[/quote]

Yok dostum tabi ki öyle bir şey düşünmedim. Saati beğendiğine eminim, hem beğenmeyebilirsin de. Ben senin şişko Panerai ı beğenmedim de ne oldu. :) :)

Bu arada hem sana hem de benzer segment te saat arayan arkadaşlara , eğer bekleyebilecek zaman ve sabırları varsa IWC nin yaklaşık 5.000 euro fiyatla Haziran ayında satışa sunması beklenen yeni Ingeneur Automatic modelini tavsiye ederim. :thumbup:

Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Baran » 16 Şub 2013, 12:35

IWC ne yaaa ıyyk :lol:
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj herofb » 16 Şub 2013, 12:42

Baran yazdı:IWC ne yaaa ıyyk :lol:

Salarım Kurt'u :)
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Baran » 16 Şub 2013, 12:44

Gelsin dayıyla bir karşılıklı rakı içelim uyar bana :D
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: drmalibu, Merdo, scarbo ve 25 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners