vmetin yazdı:SerdarFB yazdı:vmetin yazdı:[quote="SerdarFB"]
vmetin

Başkan senden sıkı bir bomba beklentisindeyim.
Sen Audemars Piguet Royal Oak Jumbo alıp kutu bile açmaya zahmet etmezen benim gibi adam ne bombası patlatacak.
Bu forum Limitli Patek te gördü ama şunu anladım insan baktıkça sıkılıyor saatlerden. O kadar sevmeme ragmen o kadar çok Submariner gördüm ki artık alalade bir saat gibi gelmeye başladı.
Çıta çok yükseldi. Çok özel ve pahalı saatler bile insanlarda heyecan yaratmıyor. Nasıl yaratsın ki sahibinde bile yaratmamış baksana küt diye koydun fotoğrafını.

Öncelikle Bomba bombadır.

Patlatırsın güzel olur.
Sen önce Submariner ı koluna tak, bir süre kullan sonra konuşalım tekrar.

Şişede durduğu gibi durmuyor derler ya, o hesap.
Jumbo'nun bende yarattığı heyacanı en iyi Drk bilir. Vakti olursa bir iki kelam eder bu konuyla ilgili.

Günlerdir saat bende. Bir türlü kutu açmaya fırsatım olmadı. Vakit bulamadım. En son dayanamadım, paylaşmak istedim ve resmi yapıştırdım.

Zaten bu saate özel bir konu vardı en azından devamı olur dedim.
Bu gerçekten değişik bir hobi. 8 ay önce katılmışım bu foruma. O günden beri geldiğim nokta saat kalitesi ve ayırdığım bütçe anlamında çok farklı tabi. Ama her şeye rağmen içimdeki heyecan hep aynı.

Kutumda 8 tane saatim var, hepsi birbirinden güzel ve değerli. Hepsine sahip olmaktan çok memnunum ve hevesim devam ettiği sürece yeni saatleri kutuyu atmaya devam edeceğim.
Jumbo yu alırken haliylen bir dolu saat denedim. Patek olsun, AP nin olsun bir sürü önemli modeli test etme şansım oldu . Çoğunu da alabilecek bütçeye sahiptim ama Jumbo yu bileğime taktığımda diğerlerini adeta unuttum.

Baktığımız zaman diğer saatlerin en ucuzunun fiyatı Jumbo nun neredeyse iki katıydı. Ama Jumbo nun bana verdiği keyif çok başkaydı.
Bu saat bir çoğumuz da heyecan yaratmamış olabilir. Belki bazı dostlar ulan bu paraya bu mu alınırdı da diyebilirler. Keza forumda kütür kütür açılan limitli Patek için de aynı fikirler oluşmuştur belki.

Ancak unutmayalım ki işin aslı öncelikle deneyerek görüp beğenmekte ve daha sonra da ona sahip olabilmekte bitiyor.
Ben saati taktım, çok beğendim ve satın aldım.

İçimde ciddi bir heyecan taşıyorum ve bunu sizlerle paylaşmakta işin keyfini arttırıyor.
Beğenen, beğenmeyen tüm TSF üyelerine bu heyecanıma ortak oldukları için teşekkür ediyorum.