TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Ynt: TSF Güz Gülleri 2012 Kış Güneşleri 2013 / Daily Wri

Mesaj Archimed » 14 Şub 2013, 19:45

hydrocon yazdı:
Archimed yazdı:
KKarakuş yazdı:Hsnmrycl ; Bu hediyeye kendim almış kadar sevindim. İş Bankası'nın kumbarasını bende arıyorum lakin hala bulamadım :( Bulan , gören biri olur da haberdar ederse sevineceğim . :thumbup:

Kkarakuş; İş Bankası kumbaralarını şu an bildiğim kadarıyla sadece "Kumbara Fonu" adlı yatırım fonu sahibi olan çocuklara veriliyor. Onun dışında nazın geçen bir İş Bankası şubesi varsa el altından alabilirsin.

Bir de İş Bankası bu tür alımlarını Destek Hizmetleri ve Satınalma Müdürlüğü aracılığıyla ihale usulü alıyor. Belirli zamanlarda ellerindeki stoklar tükenebiliyor, bu sürede yeni alım yapılmamışsa veya alım anlaşması yapılsa bile teslimat gerçekleşmemişse şubelerde geçici olarak kumbara bulunmuyor.

Eski bir İş Bankalı olarak yardımcı olabildiğimi umarım :thumbup:

Bende İş Bankasında çalışıyorum, en azından şimdilik :)

Ben 1999-2005 arasında çalıştım. Sonra reel sektöre geçtim, şu an girişimciyim. Genel müdürlükte büyük bir çarkın içinde dar kapsamlı görev yapmak ve daha üst pozisyonlara tırmanmak için zorunlu asgari süreler beni sıktı. Daha sonra daha küçük ölçekli şirketlerde, ama çok daha fazla sorumluluk içeren pozisyonlarda çalıştım. En son KOBİ irisi bir şirkette Finans Direktörü/CFO olarak çalışırken; kendi işimi kurmaya karar verdim. Aldığım riskler ve sorumluluk inanılmaz şekilde büyüdü; ancak özellikle İş Bankası'nda aldığım eğitimlerde ve zeka/bilgilerine güvendiğim bazı yöneticilerimle çalışırken edindiğim neden/sonuç/risk/tedbir ilişkilerine dayalı düşünce sistemi ve aksiyon sayesinde işimi belirli karlılık, likidite, vs kriterlerime göre götürüyorum. Bu anlamda İş Bankası benim için özel bir yerdir. Zaten eşimi bile bankadan aldım (yani orada tanıştık :)).
Kullanıcı avatarı
Archimed

Re: TSF Güz Gülleri 2012 Kış Güneşleri 2013 / Daily Wrist Ch

Mesaj Ozgur » 14 Şub 2013, 20:17

Resim
Festina lente
Kullanıcı avatarı
Ozgur

Re: Ynt: TSF Güz Gülleri 2012 Kış Güneşleri 2013 / Daily Wri

Mesaj hydrocon » 14 Şub 2013, 20:27

Archimed yazdı:
hydrocon yazdı:
Archimed yazdı:[quote="KKarakuş"]Hsnmrycl ; Bu hediyeye kendim almış kadar sevindim. İş Bankası'nın kumbarasını bende arıyorum lakin hala bulamadım :( Bulan , gören biri olur da haberdar ederse sevineceğim . :thumbup:

Kkarakuş; İş Bankası kumbaralarını şu an bildiğim kadarıyla sadece "Kumbara Fonu" adlı yatırım fonu sahibi olan çocuklara veriliyor. Onun dışında nazın geçen bir İş Bankası şubesi varsa el altından alabilirsin.

Bir de İş Bankası bu tür alımlarını Destek Hizmetleri ve Satınalma Müdürlüğü aracılığıyla ihale usulü alıyor. Belirli zamanlarda ellerindeki stoklar tükenebiliyor, bu sürede yeni alım yapılmamışsa veya alım anlaşması yapılsa bile teslimat gerçekleşmemişse şubelerde geçici olarak kumbara bulunmuyor.

Eski bir İş Bankalı olarak yardımcı olabildiğimi umarım :thumbup:

Bende İş Bankasında çalışıyorum, en azından şimdilik :)

Ben 1999-2005 arasında çalıştım. Sonra reel sektöre geçtim, şu an girişimciyim. Genel müdürlükte büyük bir çarkın içinde dar kapsamlı görev yapmak ve daha üst pozisyonlara tırmanmak için zorunlu asgari süreler beni sıktı. Daha sonra daha küçük ölçekli şirketlerde, ama çok daha fazla sorumluluk içeren pozisyonlarda çalıştım. En son KOBİ irisi bir şirkette Finans Direktörü/CFO olarak çalışırken; kendi işimi kurmaya karar verdim. Aldığım riskler ve sorumluluk inanılmaz şekilde büyüdü; ancak özellikle İş Bankası'nda aldığım eğitimlerde ve zeka/bilgilerine güvendiğim bazı yöneticilerimle çalışırken edindiğim neden/sonuç/risk/tedbir ilişkilerine dayalı düşünce sistemi ve aksiyon sayesinde işimi belirli karlılık, likidite, vs kriterlerime göre götürüyorum. Bu anlamda İş Bankası benim için özel bir yerdir. Zaten eşimi bile bankadan aldım (yani orada tanıştık :)).[/quote]
Yeni işin hayırlı olsun :) açıkçası bankaya girişim 2.5 sene öncesine dayanıyor, asıl mesleğimle alakası olmamakla beraber branşım ekonomi olduğu için başlanabilecek en güzel yerlerden biri belkide iş bankası fakat gerek kadro gerek maaş konusundaki ketum yapısı pek bana göre değil.. kurumun bana yaptığı en büyük güzellik evlenceğim kişi ile tanışmama vesile olmasıdır heralde :) eylül gibi evlenip 2014 başı itibariyle farklı ufuklara yelken açma niyetindeyim.. memnun oldum bu arada :)
Her şey zehirdir mühim olan dozdur.
Kullanıcı avatarı
hydrocon

Mesaj SerkanGS » 14 Şub 2013, 22:14

Akşam eve gelince taktım :)

Resim
Dedicated to Perfection / Eski Kullanıcı Adı Desertsun
Kullanıcı avatarı
SerkanGS

Mesaj mucadeleci » 14 Şub 2013, 22:47

Kadran ile kayış uyumlu olmuş :thumbup: Maşallahı var *desertsun :thumbup:
Zamana and olsun ki.....
Kullanıcı avatarı
mucadeleci

Mesaj Erdem35 » 14 Şub 2013, 23:03

yeşil+koyu kahve :thumbup: :thumbup:
Ders Alınmazsa,Tarih Tekerrür Eder....!!
Kullanıcı avatarı
Erdem35

Mesaj Frax » 15 Şub 2013, 00:13

Büyük başkanlar birarada :) Bond ve Clk :champ:

Resim
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Emre » 15 Şub 2013, 00:15

Bülent başgana çok selamlar :champ:
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Cimuanos, gargamell, korayyalnizlar, recklesstr, sphinx ve 18 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners