hydrocon yazdı:Archimed yazdı:KKarakuş yazdı:Hsnmrycl ; Bu hediyeye kendim almış kadar sevindim. İş Bankası'nın kumbarasını bende arıyorum lakin hala bulamadımBulan , gören biri olur da haberdar ederse sevineceğim .
Kkarakuş; İş Bankası kumbaralarını şu an bildiğim kadarıyla sadece "Kumbara Fonu" adlı yatırım fonu sahibi olan çocuklara veriliyor. Onun dışında nazın geçen bir İş Bankası şubesi varsa el altından alabilirsin.
Bir de İş Bankası bu tür alımlarını Destek Hizmetleri ve Satınalma Müdürlüğü aracılığıyla ihale usulü alıyor. Belirli zamanlarda ellerindeki stoklar tükenebiliyor, bu sürede yeni alım yapılmamışsa veya alım anlaşması yapılsa bile teslimat gerçekleşmemişse şubelerde geçici olarak kumbara bulunmuyor.
Eski bir İş Bankalı olarak yardımcı olabildiğimi umarım
Bende İş Bankasında çalışıyorum, en azından şimdilik
Ben 1999-2005 arasında çalıştım. Sonra reel sektöre geçtim, şu an girişimciyim. Genel müdürlükte büyük bir çarkın içinde dar kapsamlı görev yapmak ve daha üst pozisyonlara tırmanmak için zorunlu asgari süreler beni sıktı. Daha sonra daha küçük ölçekli şirketlerde, ama çok daha fazla sorumluluk içeren pozisyonlarda çalıştım. En son KOBİ irisi bir şirkette Finans Direktörü/CFO olarak çalışırken; kendi işimi kurmaya karar verdim. Aldığım riskler ve sorumluluk inanılmaz şekilde büyüdü; ancak özellikle İş Bankası'nda aldığım eğitimlerde ve zeka/bilgilerine güvendiğim bazı yöneticilerimle çalışırken edindiğim neden/sonuç/risk/tedbir ilişkilerine dayalı düşünce sistemi ve aksiyon sayesinde işimi belirli karlılık, likidite, vs kriterlerime göre götürüyorum. Bu anlamda İş Bankası benim için özel bir yerdir. Zaten eşimi bile bankadan aldım (yani orada tanıştık