TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

The Watch Enthusiast

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: The Watch Enthusiast

Mesaj FatihGS » 20 Eyl 2012, 23:50

Resim yüklemek bu kadar mı kolaymış :) kendimle dalga geçiyorum şu anda

Sent from my iPad using Tapatalk HD
Kullanıcı avatarı
FatihGS

Mesaj Cemmd » 21 Eyl 2012, 00:45

Herojd hocam senin bvlgarıde genta'nın eseriymıs :thumbup:

Resim
Kullanıcı avatarı
Cemmd

Mesaj Emre » 04 Oca 2013, 01:39

Bir süredir iPad versiyonunu kullanmaktayım. İzlenimlerimi paylaşayım kayda geçsin:

- Uygulama, bir 'database' olarak gerçekten çok başarılı. Eğer merak ettiğiniz her saati google'da araştırma gibi bir huyunuz varsa, bu uygulama sizi yormadan sonuçları ayağınıza getiriyor.
- Fotoğraflar ve videolar oldukça kaliteli.
- Fiyat verilerinin sürekli güncellenmesi gerekiyor, bir çok saatin fiyatlarında oynamalar olduğuna şahit oldum.
- Saatlere eksi puan verirken yapılan eleştiriler bazen çok saçma sapan noktalara kayıyor. Mesela bir çok saat için 'luminova yok, saat karanlıkta okunmuyor' deyip eksiyi basmışlar. Bunu yapanlar ergen olmalı, bu isyanı başka türlü tanımlayamıyorum :)
- Bütün fotoğrafları download ettim ama cihaz internete bağlanınca database'den çağırmak yerine fotoğrafları yeniden indiriyor.
- Saat alırken bu uygulamayı referans almak çok yanıltıcı olabilir. Eski yöntemlere başvurmak yine en güzeli.

Genel olarak izlenimlerim böyle. Bu arada ne yaptıysam inen fotoğrafları bilgisayarıma çekemedim. Bunun bir yolunu bilen var mıdır?
T S F = P A Y L A Ş I M
Kullanıcı avatarı
Emre
Editor

Mesaj Frax » 02 Şub 2013, 02:28

Emre yazdı:- Saat alırken bu uygulamayı referans almak çok yanıltıcı olabilir. Eski yöntemlere başvurmak yine en güzeli.

Bu kısımda kullanılmaması gereken bir uygulama kesinlikle, zira yüksek puan verdikleri saatler genelde egzotik ya da grand comp. :) Hatta puanlamada öyle garip şeyler var ki mesela birkaç örnek:

AP RO 15400 70 puan: Markayı temsil etmemesi ve ticari ürün olması sebebiyle eleştirilmiş ancak sayısız limited modeli olan ROO için aynı eleştiri yok. Jumbo 95 alırken 70 puan biraz insafsızlık bence.

FM Aeternitas Mega 4 65 puan: Okunabilirlik zayıf! FM var olan tüm özellikleri saate koymuş amaç grand comp. saat yapmak, bunun 15-20 cm2 alanda nasıl okunabilir olması bekleniyor ki!?

BP X Fathoms 85 puan: Blancpain'in en yüksek puan alan saati :shock: Diğer Fathomslar yakınında bile değil. 5 gün güç rezervine gerek yok denmiş en olumsuz eleştiri olarak. Saatin her şeyini övmüşler :D

Ben çoğunlukla fiyat öğrenmek için kullandım, internetteki dalgalı fiyatlar yerine TWE aşağı yukarı bilgi veriyor. Bunun dışında markalar hakkında kısa bilgiler var bunlar da çok faydalı :thumbup: 2012'den sonra 2013 versiyonunu da indirimli 14,90 TL'ye aldım. Yeniliklerde mekanizma ve su geçirmezlik göze çarpıyor ancak henüz birçok saat için bilgiler tamamlanmamış.
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj Thevenin » 02 Şub 2013, 02:32

Buna guncel olarak para verme sebebiniz nedir ? Dedigin gibi yil 2013 olmusken hem de :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Frax » 02 Şub 2013, 02:36

Mantıklı bir sebebi yok ama alıştım ve kullanıyorum :D
Kullanıcı avatarı
Frax

Önceki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 36 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners