Emre yazdı:- Saat alırken bu uygulamayı referans almak çok yanıltıcı olabilir. Eski yöntemlere başvurmak yine en güzeli.
Bu kısımda kullanılmaması gereken bir uygulama kesinlikle, zira yüksek puan verdikleri saatler genelde egzotik ya da grand comp.

Hatta puanlamada öyle garip şeyler var ki mesela birkaç örnek:
AP RO 15400 70 puan: Markayı temsil etmemesi ve ticari ürün olması sebebiyle eleştirilmiş ancak sayısız limited modeli olan ROO için aynı eleştiri yok. Jumbo 95 alırken 70 puan biraz insafsızlık bence.
FM Aeternitas Mega 4 65 puan: Okunabilirlik zayıf! FM var olan tüm özellikleri saate koymuş amaç grand comp. saat yapmak, bunun 15-20 cm2 alanda nasıl okunabilir olması bekleniyor ki!?
BP X Fathoms 85 puan: Blancpain'in en yüksek puan alan saati

Diğer Fathomslar yakınında bile değil. 5 gün güç rezervine gerek yok denmiş en olumsuz eleştiri olarak. Saatin her şeyini övmüşler

Ben çoğunlukla fiyat öğrenmek için kullandım, internetteki dalgalı fiyatlar yerine TWE aşağı yukarı bilgi veriyor. Bunun dışında markalar hakkında kısa bilgiler var bunlar da çok faydalı

2012'den sonra 2013 versiyonunu da indirimli 14,90 TL'ye aldım. Yeniliklerde mekanizma ve su geçirmezlik göze çarpıyor ancak henüz birçok saat için bilgiler tamamlanmamış.