TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF Güz Gülleri 2024 Kış Güneşleri 2025 / Daily Wristshot

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: TSF Güz Gülleri 2012 Kış Güneşleri 2013 / Daily Wrist Ch

Mesaj Frax » 16 Oca 2013, 14:46

Bulenty hocam bu Vince egemenliğindeki "Style Editor" bölümünde zirveye oynar, kralı tahttan indirir :D :champ:

Razz fotoğraflar her zamanki gibi şahane :champ:
Kullanıcı avatarı
Frax

Mesaj herofb » 16 Oca 2013, 14:52

Bülent Hocam :champ:

Razz :champ: bu yılki Timberland koleksiyonundaki turuncu montu inceledin mi? harika ama işte ancak 3 kere giyerim sonra turuncudan hevesim geçer mi diye alamıyorum
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj mlm » 16 Oca 2013, 15:29

2fadt :D Razz :thumbup:

Bülent hocam uyum her zamanki gibi çok iyi :champ:
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullanıcı avatarı
mlm

Mesaj razz » 16 Oca 2013, 15:31

Çağlar baktım dostum.. Aslında ben de kaz tüyü (puf) bir mont bakıyordum lakin mutlaka bel seviyesinde bitmeli ve kol ağızlarıyla bel kısmı elastik triko olmalı diye tutturunca malesef aradığım gibi bir model bulamayarak mevcut Timberland ile devam etmek mecburiyetinde kaldım..

Renk konusu tamamen kişisel beğeni ile alakalı.. Ben çok nadir parlak ve açık renklerde alışveriş yaparım zira kendime hiç yakıştıramam lakin yakıştırabilende çok güzel olduğunu da düşünürüm hep.. :thumbup: Yalnız Timberland montlar ile ilgili şunu söylememde fayda var; Eğer çıkabilen polar içlikli bir mont düşünüyorsan ( benim fotodaki öyle ) pek de tavsiye etmem zira polar içlik takılıyken montu uzun kollu bir giysinin üzerine giymek bir dert, çıkartmak bir dert X 10.. E sürekli tshirt'le de giyemeyeceğimize göre hiç pratik değil.. :geek: Ha eğer çıkartırım o içliği dersen kendine 790,00 TL.lik ( sezon fiyatı ) güzel bir yağmurluk almış olursun ve içine polar bile giysen kışın donarsın.. ;)
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj ZubFB » 16 Oca 2013, 15:39

Bülenty, Razz :champ:
Kullanıcı avatarı
ZubFB

Mesaj Baran » 16 Oca 2013, 17:06

Sevgili Razz değimiyle Riding with the King ;)

Resim
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj herofb » 16 Oca 2013, 17:48

Razz yazdı:Çağlar baktım dostum.. Aslında ben de kaz tüyü (puf) bir mont bakıyordum lakin mutlaka bel seviyesinde bitmeli ve kol ağızlarıyla bel kısmı elastik triko olmalı diye tutturunca malesef aradığım gibi bir model bulamayarak mevcut Timberland ile devam etmek mecburiyetinde kaldım..

Renk konusu tamamen kişisel beğeni ile alakalı.. Ben çok nadir parlak ve açık renklerde alışveriş yaparım zira kendime hiç yakıştıramam lakin yakıştırabilende çok güzel olduğunu da düşünürüm hep.. :thumbup: Yalnız Timberland montlar ile ilgili şunu söylememde fayda var; Eğer çıkabilen polar içlikli bir mont düşünüyorsan ( benim fotodaki öyle ) pek de tavsiye etmem zira polar içlik takılıyken montu uzun kollu bir giysinin üzerine giymek bir dert, çıkartmak bir dert X 10.. E sürekli tshirt'le de giyemeyeceğimize göre hiç pratik değil.. :geek: Ha eğer çıkartırım o içliği dersen kendine 790,00 TL.lik ( sezon fiyatı ) güzel bir yağmurluk almış olursun ve içine polar bile giysen kışın donarsın.. ;)

Burak'cım en ufak bir konuda bile detaylara girmene ve +/-'lerini belirtmene hayran olduğumu tekrar belirtmek istiyorum :champ: usb bellek bile alsam içimden bir ses mutlaka Razz'a sor diyor :) ki eminim buna bile bir paragraf yazarsın

bakalım bir ara yurt dışında da bakacağım pek sanmamakla beraber uygun düşürürsem niyeti bozabilirim
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj bulenty » 16 Oca 2013, 18:00

Frax yazdı:Bulenty hocam bu Vince egemenliğindeki "Style Editor" bölümünde zirveye oynar, kralı tahttan indirir :D :champ:

Razz fotoğraflar her zamanki gibi şahane :champ:

Eyvallah,,,nacizane :champ:

Foruma ilk başladığımda bu bölüm çok garibime gidiyordu,lakin sonra alıştım ve hoşuma da gitmeye başladı,çok güzel paylaşımlar oluyor.TSF nin sanal podyumu :D
Hobisi olan insan,zararsızdır ve hatta iyi,güzel insandır
Kullanıcı avatarı
bulenty

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners