Razz fotoğraflar her zamanki gibi şahane

Razz yazdı:Çağlar baktım dostum.. Aslında ben de kaz tüyü (puf) bir mont bakıyordum lakin mutlaka bel seviyesinde bitmeli ve kol ağızlarıyla bel kısmı elastik triko olmalı diye tutturunca malesef aradığım gibi bir model bulamayarak mevcut Timberland ile devam etmek mecburiyetinde kaldım..
Renk konusu tamamen kişisel beğeni ile alakalı.. Ben çok nadir parlak ve açık renklerde alışveriş yaparım zira kendime hiç yakıştıramam lakin yakıştırabilende çok güzel olduğunu da düşünürüm hep..Yalnız Timberland montlar ile ilgili şunu söylememde fayda var; Eğer çıkabilen polar içlikli bir mont düşünüyorsan ( benim fotodaki öyle ) pek de tavsiye etmem zira polar içlik takılıyken montu uzun kollu bir giysinin üzerine giymek bir dert, çıkartmak bir dert X 10.. E sürekli tshirt'le de giyemeyeceğimize göre hiç pratik değil..
Ha eğer çıkartırım o içliği dersen kendine 790,00 TL.lik ( sezon fiyatı ) güzel bir yağmurluk almış olursun ve içine polar bile giysen kışın donarsın..
Frax yazdı:Bulenty hocam bu Vince egemenliğindeki "Style Editor" bölümünde zirveye oynar, kralı tahttan indirir![]()
![]()
Razz fotoğraflar her zamanki gibi şahane
Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 81 misafir
|