e155159 tekrar teekk羹rler dostum
Dorukcum saolas覺n, 癟ok teekk羹rler
Desertsun, Serkan 癟ok saol dostum
Cemogame, Dan覺an覺m

癟ok teekk羹r ediyorum iyi dileklerin i癟in

Abdulcanbaz, Analyzer, Ahbob, Fatih Abi, Zenithh, Serhat200, Ultimate45

herbirinize ayr覺 ayr覺 癟ok 癟ok teekk羹rler
Herojd s繹ylediklerinin her kelimesine t羹m kalbimle inan覺yorum ve biliyorum ki en az benim kadar sevinmisindir buna eminim, 癟ok 癟ok saol dostum, umar覺m o g羹n de gelir, 116610 LV'nin kutu a癟覺l覺覺n覺 da yapar覺z
Volkan abi, kalite hissi fevkalade, detay i癟ilii, kadranda 癟ok iyi olmas覺na ramen ayn覺 eyi kasa i癟in s繹yleyemeyeim, k繹t羹 tabiki denemez ama, kadran i癟iliinin yan覺nda biraz zay覺f kalm覺 diyebilirim. En g繹ze 癟arpan nokta boynuz aral覺klar覺(farkl覺 kay覺lar denemek i癟in bilezii s繹kt羹羹mde farkettim), Sea Urchin'inki bile daha iyi 癟al覺覺lm覺, ama genel hatlar覺yla verilen her kuruun hakk覺n覺 verdiine ve hakettiine inan覺yorum ve bileime tak覺nca inan覺lmaz bir mutluluk kapl覺yor t羹m bedenimi

Yeil rengin kutsiyetinden olsa gerek

-Bezel; yeiline bay覺ld覺m, ah kadran覺 da yeil oluverseydi

Bezel d繹n羹lerinde hi癟bir s覺k覺nt覺 yok, indekslerle herhangi bir denk d羹meme durumu da s繹z konusu deil..
-Boynuzlar bilee doru biraz daha eimli olabilirdi..
-Tepe vidal覺 ve g羹ven veriyor, malum 300 m su ge癟irmezlie sahip..
-Titreim 28800 olduundan saniye ibresinin ak覺c覺l覺覺 癟ok daha fazla ve izlemesi bir o kadar zevkli..
-S繹ylemeye bile l羹zum yok ama Sea Urchin'i kesinlikle taht覺ndan etti diyebilirim..
-Luminasyon, 覺覺ma s羹resini 繹l癟medim ama resimden de g繹r羹lebilecei 羹zere gayet iyi denebilir..
-Tepedeki logo ilemesini beendim ama bilezik i癟in ayn覺 eyi s繹yleyemeyeceim..
-Klipste katlan覺r yerine kesme 癟elik olmas覺 saatin albenisini art覺ran unsurlardan birisi.
-Arka kapaktaki grav羹r olduk癟a baar覺l覺..
imdilik ilk izlenimlerim bunlar

Farkl覺 kay覺 denemeleriyle bu saat san覺yorum d羹羹md羹羹mden daha zevkli bir saat olacak
Sabredemedim, eldeki kay覺lar覺 h覺zl覺ca bir denedim saat 羹zerinde..

Shinigami, Murat 癟ok teekk羹rler dostum
Hozburun, Hasan abi 癟ok teekk羹rler
Hepinize i癟ten sevgi ve selamlar