e155159 tekrar teşekkürler dostum
Dorukcum sağolasın, çok teşekkürler
Desertsun, Serkan çok sağol dostum
Cemogame, Danışanım

çok teşekkür ediyorum iyi dileklerin için

Abdulcanbaz, Analyzer, Ahbob, Fatih Abi, Zenithh, Serhat200, Ultimate45

herbirinize ayrı ayrı çok çok teşekkürler
Herojd söylediklerinin her kelimesine tüm kalbimle inanıyorum ve biliyorum ki en az benim kadar sevinmişsindir buna eminim, çok çok sağol dostum, umarım o gün de gelir, 116610 LV'nin kutu açılışını da yaparız
Volkan abi, kalite hissi fevkalade, detay işçiliği, kadranda çok iyi olmasına rağmen aynı şeyi kasa için söyleyemeyeğim, kötü tabiki denemez ama, kadran işçiliğinin yanında biraz zayıf kalmış diyebilirim. En göze çarpan nokta boynuz aralıkları(farklı kayışlar denemek için bileziği söktüğümde farkettim), Sea Urchin'inki bile daha iyi çalışılmış, ama genel hatlarıyla verilen her kuruşun hakkını verdiğine ve hakettiğine inanıyorum ve bileğime takınca inanılmaz bir mutluluk kaplıyor tüm bedenimi

Yeşil rengin kutsiyetinden olsa gerek

-Bezel; yeşiline bayıldım, ah kadranı da yeşil oluverseydi

Bezel dönüşlerinde hiçbir sıkıntı yok, indekslerle herhangi bir denk düşmeme durumu da söz konusu değil..
-Boynuzlar bileğe doğru biraz daha eğimli olabilirdi..
-Tepe vidalı ve güven veriyor, malum 300 m su geçirmezliğe sahip..
-Titreşim 28800 olduğundan saniye ibresinin akıcılığı çok daha fazla ve izlemesi bir o kadar zevkli..
-Söylemeye bile lüzum yok ama Sea Urchin'i kesinlikle tahtından etti diyebilirim..
-Luminasyon, ışıma süresini ölçmedim ama resimden de görülebileceği üzere gayet iyi denebilir..
-Tepedeki logo işlemesini beğendim ama bilezik için aynı şeyi söyleyemeyeceğim..
-Klipste katlanır yerine kesme çelik olması saatin albenisini artıran unsurlardan birisi.
-Arka kapaktaki gravür oldukça başarılı..
Şimdilik ilk izlenimlerim bunlar

Farklı kayış denemeleriyle bu saat sanıyorum düşümdüğümden daha zevkli bir saat olacak
Sabredemedim, eldeki kayışları hızlıca bir denedim saat üzerinde..

Shinigami, Murat çok teşekkürler dostum
Hozburun, Hasan abi çok teşekkürler
Hepinize içten sevgi ve selamlar