TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Çok Abartılan Küçümsenen Overrated Underrated Markalar

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Çok Abartılan/Küçümsenen (Overrated/Underrated) Marka

Mesaj asymptote » 05 Ara 2012, 15:36

machete varken katana da neymiş :) Machete versus katana: (2xf11)
Resim
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj razz » 05 Ara 2012, 15:39

yavuzhan yazdı:
2fast4u yazdı:Ben amerikadan katana aldim cok kaliteli degil ama bavulda geldi

Aman abi evinde bulundurmak dahi yasak, dikkatli olmanı öneririm.

Zaten 2fast'te yok.. Almanya'daki yeğeninde var.. ;)

avsu07 » 13 Eyl 2012, 11:24

Drg, Microtech kutu açılışı yapsın anında 6136 sayılı yasadan işlem yaparlar. Bu tarz bıçaklar maalesef ülkemizde bırakın taşımayı bulundurulması bile yasak olan bıçaklardan.

Nette bu taraz bıçakları paylaşan arkadaşların çoğu bıçaklarını tanıtırken, Amerika'da ki amcamın oğlunun, Almanya'da ki yengemin, Avustralya'da ki kardeşimin vs vs diye tanıtırlar.
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullanıcı avatarı
razz

Mesaj yavuzhan » 05 Ara 2012, 16:13

Razz yazdı:
yavuzhan yazdı:
2fast4u yazdı:Ben amerikadan katana aldim cok kaliteli degil ama bavulda geldi

Aman abi evinde bulundurmak dahi yasak, dikkatli olmanı öneririm.

Zaten 2fast'te yok.. Almanya'daki yeğeninde var.. ;)

avsu07 » 13 Eyl 2012, 11:24

Drg, Microtech kutu açılışı yapsın anında 6136 sayılı yasadan işlem yaparlar. Bu tarz bıçaklar maalesef ülkemizde bırakın taşımayı bulundurulması bile yasak olan bıçaklardan.

Nette bu taraz bıçakları paylaşan arkadaşların çoğu bıçaklarını tanıtırken, Amerika'da ki amcamın oğlunun, Almanya'da ki yengemin, Avustralya'da ki kardeşimin vs vs diye tanıtırlar.

Aynen öyle abi. Akrabalık bağları nadiren değişmekle birlikte, stilettolar İtalya'daki kuzenlerimizde, katanalar Japonya'daki yeğenlerimizde, otomatik diye tabir edilen, assisted bıçaklar ise Amerika'nın uygun eyaletlerinden birindeki eniştelerimizin olmalı genelde:)
Gelmiş geçmiş şüphesiz en büyük at. Hiç bir at onun kadar sevilmeyecek.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj Drago » 05 Ara 2012, 20:23

fsinan yazdı:
vmetin yazdı:Bayıla bayıla aldığın saatleri, kısa süre sonra satman ve sonrasında olumsuz yönlerini sayman olabilir. Burda bir anormallik yok lakin olumsuz yönleri kullanırken de söylesen ;)

Sen benim videolarımı izlersen olumsuz yönlerini de görürsün. Onlar saat hemen alındığında çekilen videolar. Her başlık altında yazamam kusura bakma. Rolex kullananlar saatlerinin hangi olumsuz yönünü nerde yazmış mesela? Veya nerde yazmış?

Bayıla bayıla alıyorum tabii, hepimiz bayıla bayıla alıyoruz, niye alalım yoksa? Tag sattım, Longines sattım. Longines bir özel hediye idi aslında, taşımak istemedim. Aldığım zaman yaptığım video'da beğenmediğim yerlerini yazdım. Tag'ın başına gelenleri bilmiyormusun? Yoksa satmazdım.

Burada, bu forumda bir garip hava var. Saati kullanmadı isen, almadı isen nasıl eleştirirsin kardeşim? Kolunda rolex mi var ki eleştireceksin? Panerai alacak paran mı var ki konuşuyosun ulen? Hadi ordan gibi. Ben fiyatı 20000TL'yi geçmeyen saati takmam havasıyla aynı yere denk geliyor. Bir snobluk, bir havalar.

Okuyun mesajları, üstü açık kapalı mesajlardaki sen nasıl laf edersin havası bence yanlış. Ahanda ben açık açık yazdım, beğenmeyen silsin mesajı da üyeliğimi de.

AYNEN KATILIYORUM fsinan :champ:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj vmetin » 05 Ara 2012, 20:57

O zaman ben de açık açık yazayım kardeşim, o söylediğin şey senin hüsnü kuruntun. Sen nezaketsizlikle muhalif olmayı karıştırıyorsun. Adam saat almış öyle Yada böyle bir heves kutu açmış. Saat Rolex olur Panerai olur patek olur Yada orient olur. Adamın kutu açılışı başlığına gidip te ben sevmiyorum yazılmaz, hayırlı olsun dersin geçersin Yada hiç birşey yazmazsın.

Ha model tanıtımı olur, saat tartışması olur yerden yere vur, burda Razz kendi kullandığı DSSD nin konforunu eleştirmedi mi Yada benim Airking in çapının küçük olması, 312 nin tombul olması.

Sen pahalı saat takan hangi üye gördün ki, orta ve düşük fiyatlı bir kutu açılışına girip ben sevmiyorum yazsın, zaten Türkiye'de servete düşman olmak kolay. Pahalı saat takan illa snob olacak di mi? Yada yapmacık bir alçak gönüllülüğü olacak, hiç samimi olma ihtimali yok yani.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj mrbars » 05 Ara 2012, 21:17

ben 312 tombul demedim. vmetin tombul dedim. sonra çıkardım çakıyı atladım aslanın üstüne. aslan da ormanların airkingi tabi, durur mu. baktım aslan servet düşmanı, çağırdım razz'ı. başkan geldi dssdyi bir koydu hüsnüye, kuruntudan hevesi kırıldı, samimiyim. düşük fiyatlı muhalif midir nedir dedik, snob çıktı aslan. aslanın kutusundan rolex çıktı, panerai çıktı. aynen böyle oldu. inanmayan alçak gönüllü olsun.
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj yavuzhan » 05 Ara 2012, 21:48

mrbars yazdı:ben 312 tombul demedim. vmetin tombul dedim. sonra çıkardım çakıyı atladım aslanın üstüne. aslan da ormanların airkingi tabi, durur mu. baktım aslan servet düşmanı, çağırdım razz'ı. başkan geldi dssdyi bir koydu hüsnüye, kuruntudan hevesi kırıldı, samimiyim. düşük fiyatlı muhalif midir nedir dedik, snob çıktı aslan. aslanın kutusundan rolex çıktı, panerai çıktı. aynen böyle oldu. inanmayan alçak gönüllü olsun.

+1 :D :D :D
Gelmiş geçmiş şüphesiz en büyük at. Hiç bir at onun kadar sevilmeyecek.
Kullanıcı avatarı
yavuzhan

Mesaj asymptote » 05 Ara 2012, 21:56

Artık kanaat getirdim, bu adam şizofren.. :D
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425 ve 219 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners