yavuzhan yazdı:2fast4u yazdı:Ben amerikadan katana aldim cok kaliteli degil ama bavulda geldi
Aman abi evinde bulundurmak dahi yasak, dikkatli olmanı öneririm.
avsu07 » 13 Eyl 2012, 11:24
Drg, Microtech kutu açılışı yapsın anında 6136 sayılı yasadan işlem yaparlar. Bu tarz bıçaklar maalesef ülkemizde bırakın taşımayı bulundurulması bile yasak olan bıçaklardan.
Nette bu taraz bıçakları paylaşan arkadaşların çoğu bıçaklarını tanıtırken, Amerika'da ki amcamın oğlunun, Almanya'da ki yengemin, Avustralya'da ki kardeşimin vs vs diye tanıtırlar.
Razz yazdı:yavuzhan yazdı:2fast4u yazdı:Ben amerikadan katana aldim cok kaliteli degil ama bavulda geldi
Aman abi evinde bulundurmak dahi yasak, dikkatli olmanı öneririm.
Zaten 2fast'te yok.. Almanya'daki yeğeninde var..
avsu07 » 13 Eyl 2012, 11:24
Drg, Microtech kutu açılışı yapsın anında 6136 sayılı yasadan işlem yaparlar. Bu tarz bıçaklar maalesef ülkemizde bırakın taşımayı bulundurulması bile yasak olan bıçaklardan.
Nette bu taraz bıçakları paylaşan arkadaşların çoğu bıçaklarını tanıtırken, Amerika'da ki amcamın oğlunun, Almanya'da ki yengemin, Avustralya'da ki kardeşimin vs vs diye tanıtırlar.
fsinan yazdı:vmetin yazdı:Bayıla bayıla aldığın saatleri, kısa süre sonra satman ve sonrasında olumsuz yönlerini sayman olabilir. Burda bir anormallik yok lakin olumsuz yönleri kullanırken de söylesen
Sen benim videolarımı izlersen olumsuz yönlerini de görürsün. Onlar saat hemen alındığında çekilen videolar. Her başlık altında yazamam kusura bakma. Rolex kullananlar saatlerinin hangi olumsuz yönünü nerde yazmış mesela? Veya nerde yazmış?
Bayıla bayıla alıyorum tabii, hepimiz bayıla bayıla alıyoruz, niye alalım yoksa? Tag sattım, Longines sattım. Longines bir özel hediye idi aslında, taşımak istemedim. Aldığım zaman yaptığım video'da beğenmediğim yerlerini yazdım. Tag'ın başına gelenleri bilmiyormusun? Yoksa satmazdım.
Burada, bu forumda bir garip hava var. Saati kullanmadı isen, almadı isen nasıl eleştirirsin kardeşim? Kolunda rolex mi var ki eleştireceksin? Panerai alacak paran mı var ki konuşuyosun ulen? Hadi ordan gibi. Ben fiyatı 20000TL'yi geçmeyen saati takmam havasıyla aynı yere denk geliyor. Bir snobluk, bir havalar.
Okuyun mesajları, üstü açık kapalı mesajlardaki sen nasıl laf edersin havası bence yanlış. Ahanda ben açık açık yazdım, beğenmeyen silsin mesajı da üyeliğimi de.
mrbars yazdı:ben 312 tombul demedim. vmetin tombul dedim. sonra çıkardım çakıyı atladım aslanın üstüne. aslan da ormanların airkingi tabi, durur mu. baktım aslan servet düşmanı, çağırdım razz'ı. başkan geldi dssdyi bir koydu hüsnüye, kuruntudan hevesi kırıldı, samimiyim. düşük fiyatlı muhalif midir nedir dedik, snob çıktı aslan. aslanın kutusundan rolex çıktı, panerai çıktı. aynen böyle oldu. inanmayan alçak gönüllü olsun.
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, Bing [Bot], Google [Bot] ve 217 misafir
|