Konuyu şimdi gördüm abi eline sağlık bence ilk süet kayış için muthiş başarılı olmuş Doruğun dediği gibi normal deriyi zımparalamak suretiylede bir deneme yapılabilir.
Frax, Emre, Doruk, Serxx yorumlar ve beğeniler için teşekkürler
Aslında elimde çeşitli renklerde nispeten ince deriler var ama onları ikiye katladığımda bu sefer aşırı yumuşak oluyor, derinin yapısıyla alakalı belki de, araya başka birşey mi konmalı acaba bilmiyorum ama o ayarda deri bulamadım
Bu kullandığım derinin konforu gayet iyi, yumuşak olmaması gerektiği kadar sert, sert olmaması gerektiği kadar yumuşak, alırken baya bir araştırdım zaten
Kemeri bozarak kayış yapma konusunda şu videodan esinlendim;
Serkancım istediğin ölçüleri bildir, ne demek, derhal
Eleştirilerinizin ve önerilerinizin devamını bekliyorum, galiba bu kayışı ben kullanacağım gibi, henüz satılabilecek nitelikte olmamış yorumlarınızdan anladığım kadarıyla
Mlm bu girişimini yürekten destekliyorum, bence gittikçe daha iyiye gidiyorsun. Ben de izlediğim başka bir videoda dikiş için geniş ağızlı bir mengenenin kullanıldığını görmüştüm, son derece pratik ve hata yapmayı önleyen bir uygulama gibi göründü bana. Sen de zaman içinde böyle bir aparat edinebilir ya da kendince uydurabilirsin.. Bu arada deri kayış için eski trenlerin deri koltuklarından çok iyi malzeme çıktığını okumuştum, bir araştırmak lazım belki bizde de bulunur..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
mlm, son günlerde saat kayışı işinin içerisine bir hayli girmiş birisi olarak herşeyin göründüğü gibi olmadığını söylemek isterim. Ama ilerleyişin oldukça başarılı.
Uzun zamandır daluca straps'in gidişini takip eden birisi olarak söyleyebilirim ki, şu sıralar "FINAL FINAL SALE (Dirt Cheap Prices On Remaining Straps)" adında bir kampanya başlattı Daniel kendisinin fiyatlandırma politikası baştan aşağı yanlış diyebilirim. Tam olarak hazır olmadan, internet sitesine yüklü bir yatırım yaptı, bunun satışları patlatacağını düşündü fakat yanıldı. Bunu da fiyatlarda damping yaparak telafi etmeye çalışıyor ki bu da mantıksız. Ben 6 ay önce benzer kayışları 100+ dolara almış olsam bir daha buradan hayatta alışveriş yapmazdım.
Gibi bir çok hikaye zamanı geldiğinde bir çok şeyden siz forumdaki dostlarımı haberdar edeceğim önce bir hazır olayım
Asymptote bahsettiğin dikiş aparatını ben de bir videoda görmüştüm, işimi kolaylaştıracağı kesin Tren koltuğundan çıkma deri, çok zor be abi
Emre teşekkürler, fiyat konusunu abartmama konusunda haklısın, kullanılan malzeme, verilen el emeği ve harcanan zaman sonrasında istenen rakamın hasıl olan yorgunluğu biraz olsun alması yeterli diye düşünüyorum Kayış işinle ilgili paylaşımlarını da bekliyorum