Razz yazd覺:Bilek de resmen Watch Holder olmu hocam..Ne takt覺ysan fotoraftan 繹nce iki bakla ekle veya iki delik atlat, kangren balang覺c覺 m羹barek..
apesen yazd覺:
Bug羹n dola覺rken bir saatvesaat Maazas覺'nda g繹rd羹m.ba覺ma gelecekleri tahmin etmeme ramen denemek i癟in i癟eri girdim.
Birinci bomba: temsilci Hamilton hakk覺nda bilgim olup olmad覺覺n覺 sordu, evet deyince "bizi de ayd覺nlat覺n o zaman" diye k羹stah bir c羹mle kurdu.
襤kinci bomba : temsilci karde, saati kendim takmama izin vermedi, 癟ok 繹zel bir saat bu, ben takay覺m diyerek, saati bileime takt覺. Bu andan itibaren siz bu saati alamazs覺n覺z hissini iletmeye balad覺.
癟羹nc羹 bomba : saatin fiyat覺 5338 TL , 30 saniye bir yurtd覺覺 arat覺rmas覺 ile 1350 Usd'ye buldum. Bana sen bu saati alamazs覺n hissini daha da a覺lamak i癟in saolsun sat覺c覺 karde,indirim ve taksit se癟eneklerinden bahsetme ihtiyac覺 bile duymad覺. Takmaya olduu gibi 癟覺karmaya da izin vermeyerek, saati kendi 癟覺kard覺 kolumdan. elimde inceleme f覺rsat覺n覺 bile pek sormad覺m. Maazadan ayr覺ld覺k.
襤lk defa bi Hamilton'u 癟ok beendim, beenir beenmez hevesimi b繹yle kursa覺mda b覺rakt覺lar. Saatvesaat'e bir defa daha yuhh 癟eker, hayr覺n覺 g繹rmelerini dilerim.
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 224 misafir
|