TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: u An Akl覺n覺zda Hangi Saat Var?

Mesaj mucadeleci » 26 Eki 2012, 14:44

Ya adamlar覺n hakk覺n覺 yemeyin istikrar sahibi ve belli bir standard覺 olan! bir zincirden bahsettiimiz aikar zira 襤zmir de *apesen in bahsettii sat覺c覺n覺n ayn覺s覺nda malum zincirin 襤zmir maazalar覺n覺n 2 sinde de klonlanm覺 olarak buldum. Birisi -bu saat yirmibe tal覺, pahal覺 olmas覺n覺n bir sebebi de bu. gibi bir c羹mle kurmutu bana, bende -heaaaaaa, yaaaa, aaaa, h覺mmm. diyerek kendisini dinlemitim ve haline 羹z羹lerek maazadan 癟覺km覺t覺m, neyse hepsinin ta ...............................! Bu 25 tal覺 olanlar覺n pili ne kadar gidiyor diye sorsam nas覺l bir cevap verecekti merak etmiyor deilim :)
Zamana and olsun ki.....
Kullan覺c覺 avatar覺
mucadeleci

Ya: 44
Kay覺t: 23 Kas 2011, 07:18

Mesaj Drago » 26 Eki 2012, 18:35

Razz yazd覺:Bilek de resmen Watch Holder olmu hocam.. :D Ne takt覺ysan fotoraftan 繹nce iki bakla ekle veya iki delik atlat, kangren balang覺c覺 m羹barek.. :geek:

Razz :lol: :lol: :lol:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj Archimed » 27 Eki 2012, 21:50

apesen yazd覺:Resim
Bug羹n dola覺rken bir saatvesaat Maazas覺'nda g繹rd羹m.ba覺ma gelecekleri tahmin etmeme ramen denemek i癟in i癟eri girdim.

Birinci bomba: temsilci Hamilton hakk覺nda bilgim olup olmad覺覺n覺 sordu, evet deyince "bizi de ayd覺nlat覺n o zaman" diye k羹stah bir c羹mle kurdu.

襤kinci bomba : temsilci karde, saati kendim takmama izin vermedi, 癟ok 繹zel bir saat bu, ben takay覺m diyerek, saati bileime takt覺. Bu andan itibaren siz bu saati alamazs覺n覺z hissini iletmeye balad覺.

癟羹nc羹 bomba : saatin fiyat覺 5338 TL , 30 saniye bir yurtd覺覺 arat覺rmas覺 ile 1350 Usd'ye buldum. Bana sen bu saati alamazs覺n hissini daha da a覺lamak i癟in saolsun sat覺c覺 karde,indirim ve taksit se癟eneklerinden bahsetme ihtiyac覺 bile duymad覺. Takmaya olduu gibi 癟覺karmaya da izin vermeyerek, saati kendi 癟覺kard覺 kolumdan. elimde inceleme f覺rsat覺n覺 bile pek sormad覺m. Maazadan ayr覺ld覺k.

襤lk defa bi Hamilton'u 癟ok beendim, beenir beenmez hevesimi b繹yle kursa覺mda b覺rakt覺lar. Saatvesaat'e bir defa daha yuhh 癟eker, hayr覺n覺 g繹rmelerini dilerim.

Her erde bir hay覺r var derler. Belki maazada doru d羹zg羹n muamele yapsalard覺 saati pahal覺 bir fiyata al覺p sonra piman olabilirdiniz :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Archimed

Kay覺t: 01 Eki 2011, 14:28

Mesaj fbolukbas » 27 Eki 2012, 23:10

Bunlardan biri.... ncelik s覺ras覺yla omega 300m quartz :( (bileziine bay覺l覺yorum), tag500m ceramic ya da tag300m

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj drk » 28 Eki 2012, 04:07

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj vmetin » 28 Eki 2012, 10:48

382 yi unutamad覺n galiba Doruk?
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj mlm » 28 Eki 2012, 11:04

Oo ama g羹zel saatmi, kanvas kay覺la daha da g羹zel olmu..
Instagram:
watchtron
anatoliastraps
Kullan覺c覺 avatar覺
mlm

Kay覺t: 03 Au 2010, 02:59

Mesaj herofb » 28 Eki 2012, 11:08

Sen ver g羹zelim bronzo'yu sonra akl覺mda bu var

R羹yalar覺na bile girse az bence :)
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 222 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners