TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

iPhone & Android Ve Dier T羹m Ak覺ll覺 Telefonlar

Genel Yaam Stili Konular覺n覺 Bulabileceiniz B繹l羹m

Re: Haydi iPhone Konual覺m / Let's Talk iPhone

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 09:01

Thevenin hay覺rl覺 olsun telefonun :champ:

Soruma net bir cevap alamad覺覺m i癟in tekrar soraca覺m.Cmrts gunu annemler New Yorka gidiyor.

1-Apple Store larda halen 4s sat覺覺 varm覺?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun c覺k覺yor alma diyorlar gerceklik pay覺 varm覺?
3-Iphone 5 turkiyede cal覺覺rm覺 ald覺rsam cunku sim kartlar s覺k覺nt覺l覺 diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma i癟in kullanan biri i癟in 5 gereksizmi olur haf覺za olarak ne almam gerekli.

imdiden cok teekk羹rler cevaplar i癟in.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj whiskey » 24 Eyl 2012, 09:09

Baran yazd覺:Thevenin hay覺rl覺 olsun telefonun :champ:

Soruma net bir cevap alamad覺覺m i癟in tekrar soraca覺m.Cmrts gunu annemler New Yorka gidiyor.

1-Apple Store larda halen 4s sat覺覺 varm覺?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun c覺k覺yor alma diyorlar gerceklik pay覺 varm覺?
3-Iphone 5 turkiyede cal覺覺rm覺 ald覺rsam cunku sim kartlar s覺k覺nt覺l覺 diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma i癟in kullanan biri i癟in 5 gereksizmi olur haf覺za olarak ne almam gerekli.

imdiden cok teekk羹rler cevaplar i癟in.

1- Evet, halen sat覺lar devam ediyor.
2- D羹羹kte olsa var.
3- Kesin bir ey s繹yleyemem. Fakat u anda bile T羹rkiye'de binlerce Iphone 5 sahibi var ve sat覺lar覺 balad覺. Hepsi Amerika'dan geliyor san覺r覺m bulmulard覺r bir yolunu.
4- Sormad覺覺n覺 farz ediyorum. :D
Kullan覺c覺 avatar覺
whiskey

Kay覺t: 10 Kas 2011, 11:14

Mesaj sandan » 24 Eyl 2012, 13:38

Yurtd覺覺ndan tel. alacak arkadalara,
Pasaporta iletmek i癟in TR ye giri yapt覺覺n覺z tarihten itibaren 30 g羹n i癟inde yapt覺rmal覺s覺n覺z. Ben i sebebiyle tan覺d覺覺m birisinden 襤4 alm覺t覺m, pasaporta ilenmi denmiti sonra birden kapand覺, arat覺rd覺覺mda 30 g羹n meselesi sebebiyle ba覺ma geldiini 繹rendim, Allahtan yurtd覺覺na yeni gidip gelmi bir arkada覺n pasaportuyla bu sorunu ge癟en sene halletmitim. Yani 30 g羹n i癟inde giri yapm覺 pasaporta ihriya癟 var.
Han覺ma tel. kapt覺r覺nca Temmuz ay覺nda aktarmada Abu Dabi havaliman覺ndan 722 USD ye 16GB 4S ald覺m. D襤KKAT: TR ye girite tarih yazan damgadaki g羹n羹 g繹steren rakam iyi 癟覺kmam覺t覺, (Zaten giri damgas覺 k覺rm覺z覺d覺r ve t羹m fotokopi cihazlar覺 i癟in sab覺kal覺 bir renkdir.) Turkcelldeki g繹revli bu konuda 癟ok problem yaand覺覺n覺 s繹yledii i癟in birde Emniyete gidip imzal覺 yaz覺 almak zorunda kald覺m. B繹yle bir ilem yapt覺rmay覺 d羹羹nenler pasaportu memura uzatmadan 繹nce mutkala uyar覺p, h覺zl覺ca uyduruk bir kaelemeden uzak dursun ve birka癟 saatini kaybetmesin. Zaten vergi dairesine 100TL 繹demek bile zaman kayb覺 iken.
Kullan覺c覺 avatar覺
sandan

Kay覺t: 16 ub 2011, 10:32

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 19:10

O kadar 覺phone kullanan teknoloj覺 merakl覺s覺 uye varken forumda sorduum soruya cevap verememek enteresan hakkaten :D

n羹m羹zdeki pazartesi new york 5.caddeden apple store dan kuyruk olmaz ise SIMunlocked 覺phone 5 ald覺raca覺m annemlere.yaz覺l覺m覺nda s覺m kart覺nda vs bir sorun c覺karm覺 tek sorum bu.Birde hala 4s sat覺l覺yormu amerikada apple store larda? 5 kalmam覺sa ellerinde yada kuyruk varsa 4s ald覺raca覺m cunku
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj apesen » 24 Eyl 2012, 19:23

:) Baran, 5 i癟in Simkart resmi olarak olmasa da Sirkeci, Kad覺k繹y civarlar覺nda uygulanmaya balam覺 diye duydum, yani halletmek kolay, 4S Amerika'da t羹m Apple Shop'larda halen sat覺l覺yor.ama Non-contract 5 ve 4S aras覺nda pek fiyat fark覺 yoktur tahminim.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullan覺c覺 avatar覺
apesen

Ya: 42
Kay覺t: 20 Tem 2011, 17:58

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 19:33

imdi serxx kardeim arad覺 bilgilendirdi saolsun sende cok saol abicim.NY 5.caddedeki apple store da kuyruk yoksa 5 ald覺raca覺m zaten kuyruk varsa 4s de yalan olur babamlar 3-4 saat kuyrukta beklemez telefon i癟in :D Tek 羹midim bu hafta alacak olan覺n almas覺 ve kuyruk olmamas覺 pazartesi gunu.Bakal覺m k覺smet.
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Mesaj Thevenin » 24 Eyl 2012, 19:49

Onceden aranip sorulabilir. Ayrica 5th Avenue Zoo yerine Upper West tercihi daha mantikli :D Kuvvetle muhtemel daha az kalabaliktir.

Apple Store Upper West Side 1981 Broadway :arrow: http://www.apple.com/retail/upperwestside/
Thevenin
Kullan覺c覺 avatar覺
Thevenin

Ya: 37
Kay覺t: 31 Eki 2010, 04:30

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 19:54

Thevenin tavsiye i癟in cok teekk羹rler :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

ncekiSonraki

D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners