TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

iPhone & Android Ve Diğer Tüm Akıllı Telefonlar

Genel Yaşam Stili Konularını Bulabileceğiniz Bölüm

Re: Haydi iPhone Konuşalım / Let's Talk iPhone

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 09:01

Thevenin hayırlı olsun telefonun :champ:

Soruma net bir cevap alamadığım için tekrar soracağım.Cmrts gunu annemler New Yorka gidiyor.

1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.

Şimdiden cok teşekkürler cevaplar için.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj whiskey » 24 Eyl 2012, 09:09

Baran yazdı:Thevenin hayırlı olsun telefonun :champ:

Soruma net bir cevap alamadığım için tekrar soracağım.Cmrts gunu annemler New Yorka gidiyor.

1-Apple Store larda halen 4s satışı varmı?
2-Iphone larda ilk serilerde hep sorun cıkıyor alma diyorlar gerceklik payı varmı?
3-Iphone 5 turkiyede calışırmı aldırsam cunku sim kartlar sıkıntılı diye duydum.
4-Telefonu sadece mesajlasma ve konusma için kullanan biri için 5 gereksizmi olur hafıza olarak ne almam gerekli.

Şimdiden cok teşekkürler cevaplar için.

1- Evet, halen satışlar devam ediyor.
2- Düşükte olsa var.
3- Kesin bir şey söyleyemem. Fakat şu anda bile Türkiye'de binlerce Iphone 5 sahibi var ve satışları başladı. Hepsi Amerika'dan geliyor sanırım bulmuşlardır bir yolunu.
4- Sormadığını farz ediyorum. :D
Kullanıcı avatarı
whiskey

Mesaj sandan » 24 Eyl 2012, 13:38

Yurtdışından tel. alacak arkadaşlara,
Pasaporta işletmek için TR ye giriş yaptığınız tarihten itibaren 30 gün içinde yaptırmalısınız. Ben iş sebebiyle tanıdığım birisinden İ4 almıştım, pasaporta işlenmiş denmişti sonra birden kapandı, araştırdığımda 30 gün meselesi sebebiyle başıma geldiğini öğrendim, Allahtan yurtdışına yeni gidip gelmiş bir arkadaşın pasaportuyla bu sorunu geçen sene halletmiştim. Yani 30 gün içinde giriş yapmış pasaporta ihriyaç var.
Hanıma tel. kaptırınca Temmuz ayında aktarmada Abu Dabi havalimanından 722 USD ye 16GB 4S aldım. DİKKAT: TR ye girişte tarih yazan damgadaki günü gösteren rakam iyi çıkmamıştı, (Zaten giriş damgası kırmızıdır ve tüm fotokopi cihazları için sabıkalı bir renkdir.) Turkcelldeki görevli bu konuda çok problem yaşandığını söylediği için birde Emniyete gidip imzalı yazı almak zorunda kaldım. Böyle bir işlem yaptırmayı düşünenler pasaportu memura uzatmadan önce mutkala uyarıp, hızlıca uyduruk bir kaşelemeden uzak dursun ve birkaç saatini kaybetmesin. Zaten vergi dairesine 100TL ödemek bile zaman kaybı iken.
Kullanıcı avatarı
sandan

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 19:10

O kadar ıphone kullanan teknolojı meraklısı uye varken forumda sorduğum soruya cevap verememek enteresan hakkaten :D

Önümüzdeki pazartesi new york 5.caddeden apple store dan kuyruk olmaz ise SIMunlocked ıphone 5 aldıracağım annemlere.yazılımında sım kartında vs bir sorun cıkarmı tek sorum bu.Birde hala 4s satılıyormu amerikada apple store larda? 5 kalmamışsa ellerinde yada kuyruk varsa 4s aldıracağım cunku
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj apesen » 24 Eyl 2012, 19:23

:) Baran, 5 için Simkart resmi olarak olmasa da Sirkeci, Kadıköy civarlarında uygulanmaya başlamış diye duydum, yani halletmek kolay, 4S Amerika'da tüm Apple Shop'larda halen satılıyor.ama Non-contract 5 ve 4S arasında pek fiyat farkı yoktur tahminim.
Do more of what makes you happy, so buy another new watch ;o)
Kullanıcı avatarı
apesen

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 19:33

Şimdi serxx kardeşim aradı bilgilendirdi sağolsun sende cok sağol abicim.NY 5.caddedeki apple store da kuyruk yoksa 5 aldıracağım zaten kuyruk varsa 4s de yalan olur babamlar 3-4 saat kuyrukta beklemez telefon için :D Tek ümidim bu hafta alacak olanın alması ve kuyruk olmaması pazartesi gunu.Bakalım kısmet.
Kullanıcı avatarı
Baran

Mesaj Thevenin » 24 Eyl 2012, 19:49

Onceden aranip sorulabilir. Ayrica 5th Avenue Zoo yerine Upper West tercihi daha mantikli :D Kuvvetle muhtemel daha az kalabaliktir.

Apple Store Upper West Side 1981 Broadway :arrow: http://www.apple.com/retail/upperwestside/
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Baran » 24 Eyl 2012, 19:54

Thevenin tavsiye için cok teşekkürler :champ:
Kullanıcı avatarı
Baran

ÖncekiSonraki

Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 58 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners