Hsnmrycl yazdı:Yusufduz, harika olmuş! Hem çok şık hem fonksiyonel. Elinize sağlık.
Aynen böyle bir kutu bana da lazım. Yapım için gerekenleri malzeme ve ölçüleri yazsanız çok faydalı olur. Özellikle benim açımdan

Teşekkür ederim,bölmeler 14 cm* 4,9 cm ölçülerinde,toplam 46 cm uzunluk * 31 cm genişlik * 11 cm yükseklik,yastıklar suni deri,iyi bir ahşap yapıştırıcı da gerekiyor.Cila olarak ta gomalak cila.
asymptote yazdı:Kutu şahane olmuş Yusufduz,

hangi ağaçtan? Bu arada saatlerin bir kısmı 32 tane..

Bu arada köşeleri şu şekilde geçmeli kutuları çok beğeniyorum, vintage bir hava veriyor:

Teşekkürler asymptote,malzeme olarak ceviz ağacı kullandım,bölmeler için de kayın çıta.Köşeleri böyle olunca dediğiniz gibi daha güzel olabilir ancak bu el işçiliği ile çok zor,bende göze alamadım doğal olarak.
Malzemeler için mehmetmarangoz'dan Özgür usta isabetli bir seçim olur.İlgili,nazik ve yardımsever.
serdarfb yazdı:Yusufduz

Harika olmuş dostum.

Şu Luminor u yakındak görsek ??

Custom homage hocam , nefis köreltmek için.Malzeme kalitesi şaşırtacak kadar iyi,memnunum.
Hsnmrycl yazdı:Yanlış görmüyorsam epey Rus var o kutuda. Rus saatleri bölümüne de bekleriz Yusufduz

kutuda Limousine ve Aviator alarm var ,kutuda olmayan ise Ekranoplan, paylaşırım elbette.
Bu arada bu ikinci kutum oldu.İlki daha iriydi ve sandık şeklindeydi,malzemeleri de farklıydı,açıkta duruyor şimdilik.