TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Her An Her Yerde Saat Günlüğü

Re: Saatlerimiz: Toplu Aile Fotoğrafı

Mesaj Yusufduz » 10 Eyl 2012, 09:46

Kendi yaptığım kutu ile saatlerin bir kısmı

Resim
Instagram; @joseph_flat
Kullanıcı avatarı
Yusufduz

Mesaj Hsnmrycl » 10 Eyl 2012, 09:58

Yusufduz, harika olmuş! Hem çok şık hem fonksiyonel. Elinize sağlık.
Aynen böyle bir kutu bana da lazım. Yapım için gerekenleri malzeme ve ölçüleri yazsanız çok faydalı olur. Özellikle benim açımdan :champ:
En son Hsnmrycl tarafından 10 Eyl 2012, 10:00 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
öd tengri aysar; kişi oglı kop ölgeli törümiş.
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj asymptote » 10 Eyl 2012, 09:59

Kutu şahane olmuş Yusufduz, :champ: hangi ağaçtan? Bu arada saatlerin bir kısmı 32 tane.. :D
Bu arada köşeleri şu şekilde geçmeli kutuları çok beğeniyorum, vintage bir hava veriyor:
Resim
En son asymptote tarafından 10 Eyl 2012, 10:02 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

Mesaj serdarfb » 10 Eyl 2012, 10:01

Yusufduz :champ: Harika olmuş dostum. :thumbup: Şu Luminor u yakındak görsek ?? :geek:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj Hsnmrycl » 10 Eyl 2012, 10:01

Yanlış görmüyorsam epey Rus var o kutuda. Rus saatleri bölümüne de bekleriz Yusufduz :thumbup:
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

Mesaj Remre » 10 Eyl 2012, 10:14

Kutu çok güzel özellikle kendi ellerinizle yapmış olmanız çok güzel. Saatlerinizin diğer kısımlarını ve bunların detaylı fotolarını bekliyoruz Yusufduz.
Eski kullanıcı adı: e155159
Kullanıcı avatarı
Remre

Mesaj Yusufduz » 10 Eyl 2012, 10:28

Hsnmrycl yazdı:Yusufduz, harika olmuş! Hem çok şık hem fonksiyonel. Elinize sağlık.
Aynen böyle bir kutu bana da lazım. Yapım için gerekenleri malzeme ve ölçüleri yazsanız çok faydalı olur. Özellikle benim açımdan :champ:

Teşekkür ederim,bölmeler 14 cm* 4,9 cm ölçülerinde,toplam 46 cm uzunluk * 31 cm genişlik * 11 cm yükseklik,yastıklar suni deri,iyi bir ahşap yapıştırıcı da gerekiyor.Cila olarak ta gomalak cila.

asymptote yazdı:Kutu şahane olmuş Yusufduz, :champ: hangi ağaçtan? Bu arada saatlerin bir kısmı 32 tane.. :D
Bu arada köşeleri şu şekilde geçmeli kutuları çok beğeniyorum, vintage bir hava veriyor:
Resim

Teşekkürler asymptote,malzeme olarak ceviz ağacı kullandım,bölmeler için de kayın çıta.Köşeleri böyle olunca dediğiniz gibi daha güzel olabilir ancak bu el işçiliği ile çok zor,bende göze alamadım doğal olarak.
Malzemeler için mehmetmarangoz'dan Özgür usta isabetli bir seçim olur.İlgili,nazik ve yardımsever.

serdarfb yazdı:Yusufduz :champ: Harika olmuş dostum. :thumbup: Şu Luminor u yakındak görsek ?? :geek:

Custom homage hocam , nefis köreltmek için.Malzeme kalitesi şaşırtacak kadar iyi,memnunum.

Hsnmrycl yazdı:Yanlış görmüyorsam epey Rus var o kutuda. Rus saatleri bölümüne de bekleriz Yusufduz :thumbup:

kutuda Limousine ve Aviator alarm var ,kutuda olmayan ise Ekranoplan, paylaşırım elbette.

Bu arada bu ikinci kutum oldu.İlki daha iriydi ve sandık şeklindeydi,malzemeleri de farklıydı,açıkta duruyor şimdilik.
Instagram; @joseph_flat
Kullanıcı avatarı
Yusufduz

Mesaj Hsnmrycl » 10 Eyl 2012, 10:35

çok beğendim çok! bugün bauhaus'a bi bakayım malzemeler için.
bi homage radiomir de ben alıcam 8-)
Kullanıcı avatarı
Hsnmrycl

ÖncekiSonraki

Dön TSF Bugün Kolunuzda Hangi Saat Var - Daily Wrist Check

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: kuntik17 ve 114 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners