sedir yazdı:Şimdi konuyu kirletmek riski ve pahasına DenizKSK'nın (muhtemelen sırada başkaları da vardır) desteğini görünce biraz daha açılabilirim.
İşin doğrusu Rolex'e negatif yaklaşmıyorum. Daytona ve Milgauss gibi modelleri benim de ilgimi çekiyor. Ama ulaşabilir durumda değilim. Önce bunu söylemeliyim.
Fakat forumun eski kullanıcılarından biri olarak bir Omega Speedmaster modeli görünce "just another Speedy" reaksiyonu, bir Submariner görünce "muhteşem seçim, bundan iyisi olamazdı" tarzında yorumlar birbiri ardına geliyor. Bu durumda biraz fazla "Rolexofilik", "Rolexomanik", "Rolexotropik" olduğumuzu düşünmeden edemiyorum.
(Kullandığım bu kelimeler tıbbi terimlerden benzetme olup, fazla seven, fazla ilgi duyan anlamına kelimeler)
Arkadaşların şimdiye kadarki genel yaklaşımımın kimseyi kırıcı amaçlı olmadığını bildiklerini düşünerek bu satırları yazdığımı, beni hoş göreceklerini düşünüyor ve bekliyorum.
Konunun uzayan bir Rolex polemiğine girmemesi dileğiyle saygı ve sevgiler.
Sedir hocam, yazdıklarınıza aynen katılmakla birlikte Rolex markasından beğendiğim ve ilgi duyduğum modellerin sadece 2 adet ile Milgauss GV ve DSSD olduğunu da ekler, Rolex'e tamamen karşı yada soğuk olmadığımı da belirtirim.
Bu iki model haricinde o marka ilgimi çekmiyor sadece.