Baran yazdı:Tissot içinde 4000 lira cok bana göre.Dediğim gibi tercih zevk görüş meselesi tamamen.
Triton yazdı:Asymptote dediğim gibi renkler ve zevkler meselesiancak ben ay fazını görmek için göğe bakıyorum, saate değil.
Böyle donanımlar "bence" saati uzak doğu üretimi ucuz ya da tabiriyle "çakma" modellere benzer bir görünüme kavuşturuyor.
Birde yine haklı olduğun bir konu var. O da gereksiz titizlik. Ben arıza nedeniyle sağı solu kurcalanmış şeyleri sevmem. Saat en başta gelenidir. Çünkü hiçbir kurcalama yetenekli ellerde dahi olsa fabrika düzeyinde olmadığından, mümkün mertebe az sorun çıkartan donanımları tercih ediyorum.
Demekki ay fazını sevenler bayağı varki böyle saatler pahalı markalarda da mevcut.![]()
Mesleğim nedeniyle yıllarca yıldız ve ufuk gözlediğim için doğrusu hiç ilgimi çeken bir özellik değil....
Bende yağda yumurta severim ama kronometre olanına bayılırım. Özellikle bu topikdeki saat de ay fazını çıkart son derece zevkime uygun.... Fyatı ve ay fazı hariç çok beğendim... Ancak bu rakam + biraz destek = diğer bir Rolex...
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Aydn2425, hknmtn ve 202 misafir
|