TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj herofb » 09 Au 2012, 15:17

evet d覺ar覺day覺m halen Viyana havaalan覺nday覺m ve M羹nih'e ge癟mek 羹zereyim maalesef d羹n akam m羹sait olduumda d羹kkanlar 癟oktan kapanm覺t覺 bu y羹zden konuma olmad覺 ama m羹thi bir Window Shopping yapt覺m , Breguet'ten Patek'e Rolex'ten Tissot'a her saat var maaallah

edit : imla
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj slowokan » 27 Kas 2012, 11:19

Faydali bir konu olmus, serdarfb, sagol... :thumbup:

Rolex'ler icin Amerika uygun bir yer midir? Tavsiye eder misiniz?

Bu arada Daytona (116520)'lar tahmin ettigimden daha ucuz saatlermis. Benim fiyatlarini bildiklerim altin olanlarmis. Celik olanin Turkiye fiyatini bile gorunce sasirdim. 116713LN ile denk geliyor.

Daytona'lara cok ilgim yok. Cok efsane saatler, inanilmaz. Belki yatirim amacli dusunebilirim ileride. 116520'ler ikinci eli hizli olan model oluyor sanirim. Dogru muyum?
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Ya: 43
Kay覺t: 04 Eyl 2012, 16:55

Mesaj serdarfb » 27 Kas 2012, 11:48

slowokan, Amerika genel anlamda saat al覺nacak bir yer deil bence. En 繹nemli sebebi de tax free yap覺lam覺yor olmas覺. Yap覺lamad覺覺 gibi her eyaletinde kendine g繹re 羹r羹n fiyat覺n覺n 羹zerine 繹denmesi gereken ehir vergisi var. Thevenin reyiz bu konuda bizleri daha fazla ayd覺nlatacakt覺r muhakkak. :champ:

Benim g繹rd羹羹m kadar覺yla Daytona modellerinin tamam覺 2. elde al覺c覺 buluyor. Bende bu aralar bir daytona peindeyim. 2000 y覺l覺 繹ncesi 羹retilen Zenith makina i癟eren modellere pek bakm覺yorum. Ayr覺ca yeni klipsli olmas覺 da benim i癟in tercih sebebi. Ben daha 繹nce 癟elik daytona ald覺m ama kal覺c覺 olmad覺. Kendi ad覺ma 癟elik alt覺n, farkl覺 kadran renkleri d羹羹n羹yprum. ;)

Ocak ay覺nda yapaca覺m seyahatte vergi avantajlar覺n覺 da g繹z繹n羹nde bulundurarak kendime bir saat daha almay覺 planl覺yorum. Baz覺 markalarda T羹rkiye'ye g繹re 癟ok uygun fiyatlar bulabiliyorum. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj slowokan » 27 Kas 2012, 11:58

Amerika isi kotu oldu o zaman... :( Aslinda ben daha cok Amerika havaalanlarindaki duty-freeleri dusunuyordum. Onlar hakkinda da mi ayni sekilde dusunuyorsun?
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Mesaj onuratamer » 27 Kas 2012, 12:25

Amerika havalimanindaki Duty free'ler malesef Avrupadakilerin yanindan gecemez. Sanirim adi sadece duty-free bu magazalarin, zira catir catir state tax aliniyor orada da... ABD'den saat alinacaksa en mantiklisi soyle yapmak; ornegin X eyaletine tatile geldiniz. Gelir gelmez veya gelmeden once gozunuze kestirdiginiz saati bulundugunuz eyaletin disindan (Y eyaleti) dagitim yapan bir internet magazasindan bulmaniz lazim. Sonra bu magaza ile birebir telefonda gorusup saati almak istediginizi, ve teslimat adresi olarak X eyaletinde kaldiginiz otelin adresine gonderim yapmalari gerektigini soyleyin. Bu sekilde olursa hicbir state tax odemezsiniz, ortalama %9-10 kazanciniz olur. Burada sorun kredi karti ile odeme yapacaginiz icin gonderici firma kredi karti ekstre adresi disinda bir yere saati gondermek istemeyebilir. bir de bu surec uzun surmemeli, siz adresini verdiginiz otelden ayrilmadan saat size ulasmali. bir de tabi otelin duzgun bir otel olmasi gerekir ki saatinizi ertesi gun resepsiyondaki arkadasin kolunda gormeyesiniz :) Ben bunlari turist gozuyle yazdim, orada yasayan arkadaslar bir yanlisim varsa duzeltecektir.
Kullan覺c覺 avatar覺
onuratamer

Kay覺t: 16 May 2011, 18:13

Mesaj slowokan » 27 Kas 2012, 12:32

Guzel bilgiler bunlar onuratamer, tesekkurler... :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
slowokan

Re: Ynt: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj hydrocon » 27 Kas 2012, 22:02

Almanyadaki Meistersinger fiyatlar覺 hakk覺nda bilgisi olan varm覺? Burada No 1 ler 1000 ile bal覺yor Tevfik Ayd覺nda.. muhtemelen pein al覺mda %25 e kadar indirim almak m羹mk羹n. Yurt d覺覺ndan daha uyguna alma ihtimali varm覺d覺r acaba bilgisi olan varm覺?
Her ey zehirdir m羹him olan dozdur.
Kullan覺c覺 avatar覺
hydrocon

Ya: 42
Kay覺t: 09 Haz 2012, 10:31

Mesaj vmetin » 27 Kas 2012, 22:43

Napacan banyo bask羹l羹 gibi saati?
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], lorenzoox, ringrang, imendifer ve 228 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners