TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtd覺覺 Saat Al覺m覺 / Fiyatlar覺

Mesaj serdarfb » 02 Au 2012, 12:02

davinci yazd覺:Serdarfb, bende fiyat覺n o seviyelere inebileceini zannediyorum, Cenevreden fiyat sordurduum kii ile 癟ok kanka deilim s羹rekli bireylerin fiyat覺n覺 soram覺yorum ayr覺ca Cenevre'de Patek'in kendi mazas覺 var ( merkezi ) bulunamayan saatler orda hep var ama sende bilirsin Nautilus gibi bulunabilecek bir saat Patek bayisinde daha uygundur

Bunun mavisi daha g羹zel galiba ya ;) ama bu adamlar niye bu sene beyaz覺n覺 癟覺kard覺 beyaz netde g繹r羹nd羹羹 gibi deildir ger癟eini g繹rmeden karar vermemek laz覺m

Benim Almanya'dada bir iki tan覺d覺k var. Onlara sordurmay覺 d羹羹n羹yorum. Nautilus u bayiiden almak bencede daha mant覺kl覺. 襤llaki bir indirim al覺n覺r.

Benimde tercihim maviden yana ama en iyisi seninde dediin gibi kolda deneyip g繹rmek. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj davinci » 02 Au 2012, 15:58

Nautilus 5711/1 in beyaz覺 hen羹z gelmemi g繹remedim ama Nautilus kad覺n versiyonu beyaz kadran 7011/1 i g繹rd羹m, kadranda kullanacaklar覺 malzeme ayn覺 olacaksa ki ayn覺 yada daha iyi olacakt覺r beyaz Nautilus g羹zel saat olacak.

Rolex bakarken Tuttonero Luminor u sordum hen羹z gelmemi 15 kiilik bekleyen listesi var 1 yada 2 saat gelecekmi :D
Tutonero Luminor siyah metal kay覺l覺 44mm. PAM000438 13.000 k羹s羹r euro, Luminor PAM000441 nubuk kay覺l覺 8.000 k羹sur euro liste fiyatlar覺 var, bu fiyatlardan tabi indirim olmaz sadece eer d覺ardan al覺n覺rsa tax free avantaj覺 olur, almak i癟inde baka alternatif yok gibi zaten ;)
Tabi denemek laz覺m ama Tutonero kolda kapkara bir ey gibi durur ;) nubuk ac覺 kahve kay覺la (PAM000441) daha g羹zel olur gibime geliyor, kay覺覺 g繹rd羹m 癟ok g羹zel yanl覺z tek kusuru suya kar覺 fazla hassasm覺 su leke yap覺yormu.
Birde saat 44mm. baka PAM seramik saat denedim siyah kay覺l覺, 44mm saatde idael boy gibi 癟ok b羹y羹k deil 46 - 48mm ler biraz b羹y羹k duruyor, al覺mak laz覺m.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj vmetin » 02 Au 2012, 16:10

O kadar para verince al patek i rahatla 5711/1 mavi kadrand覺r olay. Sonra da IWC Topgun al覺rs覺n spor olsun diye
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Mesaj davinci » 02 Au 2012, 16:13

tamamda birinin listesi 8 dierinin 20 :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj vmetin » 02 Au 2012, 16:18

zaten ben patek i al, sonra spor olsun diye dierini al覺rs覺n dedim.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Mesaj davinci » 02 Au 2012, 16:21

PAM441 8, Nautilus 20 ama ikisi elma ile armut tabi ;)

Burda olaya 繹yle bir nokta koymak istiyorum ;)

http://www.luxist.com/tag/Nautilus/
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Mesaj vmetin » 02 Au 2012, 16:22

vmetin yazd覺:zaten ben patek i al, sonra spor olsun diye dierini al覺rs覺n dedim.

Resim
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Mesaj deccoali » 07 Au 2012, 15:30

haftasonunda prag'dayd覺k. birka癟 saat癟i gezip fiyat sordum.
tax free oran覺 %14m羹.
ancak omega %5 discounttan fazla vermedi. IWC i癟in de %5 verdiler. t羹rkiyede indirimli 3650 olan aquatimer i癟in tax free sonras覺 3450 fiyat ald覺m. ama 3650流a d羹er misin dediimde m羹d羹r羹mle konumam gerek dedi. zorlasayd覺m k覺vama gelecek gibiydi :twisted:
Kullan覺c覺 avatar覺
deccoali

Ya: 47
Kay覺t: 01 Mar 2011, 11:39

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 79 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners