TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Tüm Genel Saat Konuları Üzerine Paylaşımlar
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Genel Saat Sohbeti Bölümümüzde Saatlerle İlgili Diğer Spesifik Konu Başlıklarımız Haricideki Sohbet ve Paylaşımlarınızı Yapabilirisiniz. Düzenli ve Anlaşılabilir Bir Ortam Olması Amacı ile Lütfen Mesajlarınızı Yazım Kurallarına Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yurtdışı Saat Alımı / Fiyatları

Mesaj serdarfb » 02 Ağu 2012, 12:02

davinci yazdı:Serdarfb, bende fiyatın o seviyelere inebileceğini zannediyorum, Cenevreden fiyat sordurduğum kişi ile çok kanka değilim sürekli birşeylerin fiyatını soramıyorum ayrıca Cenevre'de Patek'in kendi mağzası var ( merkezi ) bulunamayan saatler orda hep var ama sende bilirsin Nautilus gibi bulunabilecek bir saat Patek bayisinde daha uygundur

Bunun mavisi daha güzel galiba ya ;) ama bu adamlar niye bu sene beyazını çıkardı beyaz netde göründüğü gibi değildir gerçeğini görmeden karar vermemek lazım

Benim Almanya'dada bir iki tanıdık var. Onlara sordurmayı düşünüyorum. Nautilus u bayiiden almak bencede daha mantıklı. İllaki bir indirim alınır.

Benimde tercihim maviden yana ama en iyisi seninde dediğin gibi kolda deneyip görmek. :thumbup:
Kullanıcı avatarı
serdarfb

Mesaj davinci » 02 Ağu 2012, 15:58

Nautilus 5711/1 in beyazı henüz gelmemiş göremedim ama Nautilus kadın versiyonu beyaz kadran 7011/1 i gördüm, kadranda kullanacakları malzeme aynı olacaksa ki aynı yada daha iyi olacaktır beyaz Nautilus güzel saat olacak.

Rolex bakarken Tuttonero Luminor u sordum henüz gelmemiş 15 kişilik bekleyen listesi var 1 yada 2 saat gelecekmiş :D
Tutonero Luminor siyah metal kayışlı 44mm. PAM000438 13.000 küsür euro, Luminor PAM000441 nubuk kayışlı 8.000 küsur euro liste fiyatları var, bu fiyatlardan tabi indirim olmaz sadece eğer dışardan alınırsa tax free avantajı olur, almak içinde başka alternatif yok gibi zaten ;)
Tabi denemek lazım ama Tutonero kolda kapkara bir şey gibi durur ;) nubuk acı kahve kayışla (PAM000441) daha güzel olur gibime geliyor, kayışı gördüm çok güzel yanlız tek kusuru suya karşı fazla hassasmış su leke yapıyormuş.
Birde saat 44mm. başka PAM seramik saat denedim siyah kayışlı, 44mm saatde idael boy gibi çok büyük değil 46 - 48mm ler biraz büyük duruyor, alışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj vmetin » 02 Ağu 2012, 16:10

O kadar para verince al patek i rahatla 5711/1 mavi kadrandır olay. Sonra da IWC Topgun alırsın spor olsun diye
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj davinci » 02 Ağu 2012, 16:13

tamamda birinin listesi 8 diğerinin 20 :roll:
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj vmetin » 02 Ağu 2012, 16:18

zaten ben patek i al, sonra spor olsun diye diğerini alırsın dedim.
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj davinci » 02 Ağu 2012, 16:21

PAM441 8, Nautilus 20 ama ikisi elma ile armut tabi ;)

Burda olaya şöyle bir nokta koymak istiyorum ;)

http://www.luxist.com/tag/Nautilus/
Kullanıcı avatarı
davinci

Mesaj vmetin » 02 Ağu 2012, 16:22

vmetin yazdı:zaten ben patek i al, sonra spor olsun diye diğerini alırsın dedim.

Resim
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj deccoali » 07 Ağu 2012, 15:30

haftasonunda prag'daydık. birkaç saatçi gezip fiyat sordum.
tax free oranı %14müş.
ancak omega %5 discounttan fazla vermedi. IWC için de %5 verdiler. türkiyede indirimli 3650€ olan aquatimer için tax free sonrası 3450€ fiyat aldım. ama 3650€ya düşer misin dediğimde müdürümle konuşmam gerek dedi. zorlasaydım kıvama gelecek gibiydi :twisted:
Kullanıcı avatarı
deccoali

ÖncekiSonraki

Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 214 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners