TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

2012 Y覺l覺 En Y羹ksek Cirolu 襤svi癟re Markalar覺

T羹m Genel Saat Konular覺 zerine Payla覺mlar
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz. Genel Saat Sohbeti B繹l羹m羹m羹zde Saatlerle 襤lgili Dier Spesifik Konu Bal覺klar覺m覺z Haricideki Sohbet ve Payla覺mlar覺n覺z覺 Yapabilirisiniz. D羹zenli ve Anla覺labilir Bir Ortam Olmas覺 Amac覺 ile L羹tfen Mesajlar覺n覺z覺 Yaz覺m Kurallar覺na Uygun Formatta Yazmaya Gayret Ediniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: 2012 Y覺l覺 En Y羹ksek Cirolu 襤svi癟re Markalar覺

Mesaj SeRxx » 04 Au 2012, 10:50

Payla覺m i癟in teekk羹rler :champ: Omega'ya bak hele ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
SeRxx

Ya: 38
Kay覺t: 01 Nis 2011, 22:39

Mesaj necati » 04 Au 2012, 11:00

davinci yazd覺:Ben yaad覺m, herkezin bak覺 a癟覺s覺 farkl覺d覺r tabii , baka eylerde var ama olay覺n 繹zeti mentalitemiz farkl覺 ve ne yaparsan yap yabanc覺s覺n 2. s覺n覺f adams覺n, yaarsan uzun s羹re anlars覺n

Elin adam覺 bize 2. s覺n覺f muamelesi yapm覺 癟ok mu? Yaad覺覺m il癟ede, 10 km. yak覺n覺m覺zdaki il癟eden gelip buraya yerleenler yabanc覺 muamelesi g繹r羹yor (uzak illerden gelenleri siz d羹羹n羹n), a癟t覺klar覺 d羹kkanlardan al覺veri yapanlar milliyet癟i! olmamakla su癟lan覺yor. Yine bizim il癟emize bal覺 k繹ylerden al覺verie gelenler hor g繹r羹l羹yor. aka yada abart覺 yok, hepsi ger癟ek. imdi tekrar soruyorum, Avrupal覺lar bize 2. s覺n覺f muamelesi yapm覺 癟ok mu?
Kullan覺c覺 avatar覺
necati

Ya: 52
Kay覺t: 07 Mar 2012, 21:22

Mesaj Drago » 04 Au 2012, 22:51

fsinan yazd覺:Niye teknik, planl覺, d羹zenli, d羹r羹st, temiz olunca yaanm覺yor da, plans覺z, sayg覺s覺z, kurals覺z, avare, sokaklar覺n pis olduu memleketin mi k覺ymetini bileceiz?

Herey al覺kanl覺k meselesi, biz buna al覺m覺覺z. Gidin oaraya 6 ay sonra para verseler d繹nmezsiniz.

襤sve癟'te 1 ay kadar kald覺ktan sonra T羹rkiye'ye geldim, geri d繹nesim, ka癟as覺m geldi...

+ 1.000.000 :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drago

Ya: 61
Kay覺t: 26 Ara 2011, 01:09

Mesaj fbolukbas » 05 Au 2012, 00:05

Konuyu a癟an evidence arkada覺m覺zdan 繹z羹r dilememiz gerekecek. Baya konu d覺覺na tat覺k.
Hatta yeni bir bal覺a ihtiyac覺m覺z varm覺 herhalde. Yazmadan duramad覺m..
Davinci arkada覺m覺za ben de kat覺lamayaca覺m..

Ne kadar medeni farklar覺m覺z olduuna dair iki k覺sa 繹rnek vereyim. Bir ka癟 sene 繹nce Hannoverdeyiz, arkada覺mla ehri dolaal覺m istedik. B羹y羹k su alt覺 hayvanat bah癟esi/akvaryum benzeri g繹r羹lecek bir yer var oraya gittik. Ben de elimde kamera, bir akvaryumu izleyen bu arkada覺m覺 kayda al覺rken, daha 繹nce orda akvaryumu izleyen baka bir kii kadrajdan 癟覺kt覺. NEyse 5-10 dk geyikler eliinde arkada覺 癟ektim. Sonra kameray覺 kapatt覺覺mda ne g繹reyim O kadrajdan 癟覺kan kii, ben 癟ekim yap覺yorum diye orda beklemi, benim iim bitince geldi tekrar izlemeye devam etti. Ne rica ettim ne benzeri biey.. Bu kiinin yapt覺覺 kibarl覺k ve medenilik..

Daha bu g羹n Ankara.. Markete uramak i癟in arac覺m覺 medeni bir bi癟imde yolun kenar覺na park ettim. D繹nd羹羹mde hemen arac覺m覺n dibine, yola da ikinci erit olacak ekilde baka bir ara癟 parketmi. Ara癟 ile 癟覺kmay覺 b覺rak覺n, kap覺y覺 a癟覺p zor girebildim. 10-15 dk bekledikten, korna 癟ald覺ktan, ve bol bol k羹f羹rettikten sonra bir tip geldi sonunda. Bu hayvana niye b覺rak覺yorsun dediimde verdii cevap ; bekleyeceksin tabiiii oldu. Bir tak覺m s繹zlerim var, bu sebeple konuyu kendisiyle uzatmad覺m allah覺ndan bul demekle yetindim malesef..
襤in en k繹t羹s羹 bu 繹rnekleri hayat覺n her noktas覺nda g繹r羹yoruz. Ve git gide k繹t羹ye gidiyor.. Ne kadar doru bireyler yap覺p, insanlar覺 uyar覺p, d羹zeltmeye 癟al覺覺rsan覺z, o kadar az覺nl覺kta olduunuzu hissediyorsunuz.
Yani kimse 襤svi癟relilerle, Almanlarla k覺yaslay覺p oralarda yaamak s覺k覺c覺, onlar 繹yle b繹yle vb demesin. Bu tamamen z羹羹rt tesellisi olur bence.. Ha bizi ikinci s覺n覺f sayd覺klar覺 i癟in zordur orda yaamak, sadece bunu anlar覺m.

Edit:son c羹mlemi sildim, iyice konu d覺覺 oluyoruz.
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj davinci » 05 Au 2012, 00:39

Bu bu bal覺覺n ve forumun konusu deil tabi, baka bir ortamda uzun uzun konuuruz, imdi ne desem polemik olacak.
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj 2fast4u » 05 Au 2012, 02:32

Fbolukbas daha once ne yazildi okumadim ama son yazdiklarinin altina imza atarim bu ulkede yasamak icin yer yer hayvan kiligina giriyorum
The world is yours .
" serial flipper"
Kullan覺c覺 avatar覺
2fast4u

Kay覺t: 11 Ara 2009, 11:50

Mesaj ZubFB » 05 Au 2012, 06:49

konuya d繹necek olursak;

bu liste neyi yans覺t覺yor bilmiyorum tam olarak ama ciroya g繹re listeyi her sene fortune yapar. 8 sene 癟al覺t覺覺m isvi癟re firmas覺n覺 g繹remeyince k覺lland覺m 癟羹nk羹 bu listenin 1.sini ciro olarak 3'e katlar. bu y羹zden fortune'a bakt覺m. 襤svi癟re'den 15 firma girebilmi global 500'e. link aa覺da.

http://money.cnn.com/magazines/fortune/global500/2011/countries/Switzerland.html
Kullan覺c覺 avatar覺
ZubFB

Ya: 53
Kay覺t: 31 Tem 2012, 12:10

Mesaj bulenty » 05 Au 2012, 10:51

evidence payla覺m i癟in teekk羹rler.Ben de 襤svi癟reli olduunu yeni 繹rendiim marka ile tan覺t覺m.

2. meseleye gelince;uzak durun arkadalar,癟al覺y覺 dola覺n.Hastanede bir 癟ok hekimin k覺demlisi ve abisi,hocas覺 herneyse o konumday覺m.
imdi beni k覺nayanlar olabilir,hakl覺 da olabilirler.Ben de kendime yak覺t覺rm覺yorum ama art覺k eskisi kadar ne hastayla ne sahibi ile muhatap oluyorum.Baz覺 m羹rekkep yalam覺,tahsil-terbiye g繹rm羹 tipler hari癟,asistanlar komplikasyon iletmedii s羹rece,hastay覺 羹st羹 繹rt羹lm羹 ameliyat masas覺nda g繹r羹yorum.Y羹z羹ne bile bakm覺yorum.襤lgili patolojileri asistanlar anlat覺yor zaten.襤imi yap覺p bela ile kar覺lamamak ad覺na ,kendimi odama kapat覺p,癟ay覺m覺 sigaram覺 i癟ip hastaneden ayr覺l覺yorum.

Tan覺k olduum olaylar ne yaz覺k ki beni bu noktaya getirdi,,,

Hakikaten konu da覺ld覺,kusura bakma evidence arkada覺m.
Hobisi olan insan,zarars覺zd覺r ve hatta iyi,g羹zel insand覺r
Kullan覺c覺 avatar覺
bulenty

Ya: 65
Kay覺t: 18 ub 2012, 18:13

ncekiSonraki

D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: BabataCan, cemhk, kogan, sphinx ve 252 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners