fbolukbas » 05 Au 2012, 00:05
Konuyu a癟an evidence arkada覺m覺zdan 繹z羹r dilememiz gerekecek. Baya konu d覺覺na tat覺k.
Hatta yeni bir bal覺a ihtiyac覺m覺z varm覺 herhalde. Yazmadan duramad覺m..
Davinci arkada覺m覺za ben de kat覺lamayaca覺m..
Ne kadar medeni farklar覺m覺z olduuna dair iki k覺sa 繹rnek vereyim. Bir ka癟 sene 繹nce Hannoverdeyiz, arkada覺mla ehri dolaal覺m istedik. B羹y羹k su alt覺 hayvanat bah癟esi/akvaryum benzeri g繹r羹lecek bir yer var oraya gittik. Ben de elimde kamera, bir akvaryumu izleyen bu arkada覺m覺 kayda al覺rken, daha 繹nce orda akvaryumu izleyen baka bir kii kadrajdan 癟覺kt覺. NEyse 5-10 dk geyikler eliinde arkada覺 癟ektim. Sonra kameray覺 kapatt覺覺mda ne g繹reyim O kadrajdan 癟覺kan kii, ben 癟ekim yap覺yorum diye orda beklemi, benim iim bitince geldi tekrar izlemeye devam etti. Ne rica ettim ne benzeri biey.. Bu kiinin yapt覺覺 kibarl覺k ve medenilik..
Daha bu g羹n Ankara.. Markete uramak i癟in arac覺m覺 medeni bir bi癟imde yolun kenar覺na park ettim. D繹nd羹羹mde hemen arac覺m覺n dibine, yola da ikinci erit olacak ekilde baka bir ara癟 parketmi. Ara癟 ile 癟覺kmay覺 b覺rak覺n, kap覺y覺 a癟覺p zor girebildim. 10-15 dk bekledikten, korna 癟ald覺ktan, ve bol bol k羹f羹rettikten sonra bir tip geldi sonunda. Bu hayvana niye b覺rak覺yorsun dediimde verdii cevap ; bekleyeceksin tabiiii oldu. Bir tak覺m s繹zlerim var, bu sebeple konuyu kendisiyle uzatmad覺m allah覺ndan bul demekle yetindim malesef..
襤in en k繹t羹s羹 bu 繹rnekleri hayat覺n her noktas覺nda g繹r羹yoruz. Ve git gide k繹t羹ye gidiyor.. Ne kadar doru bireyler yap覺p, insanlar覺 uyar覺p, d羹zeltmeye 癟al覺覺rsan覺z, o kadar az覺nl覺kta olduunuzu hissediyorsunuz.
Yani kimse 襤svi癟relilerle, Almanlarla k覺yaslay覺p oralarda yaamak s覺k覺c覺, onlar 繹yle b繹yle vb demesin. Bu tamamen z羹羹rt tesellisi olur bence.. Ha bizi ikinci s覺n覺f sayd覺klar覺 i癟in zordur orda yaamak, sadece bunu anlar覺m.
Edit:son c羹mlemi sildim, iyice konu d覺覺 oluyoruz.