serdarfb yazd覺:Bond yazd覺:serxx yazd覺:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim
襤talya'da adam覺 g繹zle ka aras覺nda soyarlar dikkat edin yolluk ve saat beraber gitmesin sonra
Yurt d覺覺nda 襤i, planl覺 ziyareti veya periyodik gidip gelen tan覺d覺klar覺 olanlar i癟in mant覺kl覺 bir se癟enek ve hepsinin 繹tesinde tax free diye yasal bir hak var elbette ama dier t羹rl羹 daha iyi fiyat arayan veya saat al覺m覺 i癟in tam paras覺n覺 denkletirmeye 癟al覺an kii i癟in biraz mant覺ks覺z 癟羹nk羹 zaten en hesapl覺 almaya 癟al覺an kii oraya gidi d繹n羹te harcayaca覺 miktara da ayn覺 繹l癟羹de kay覺p g繹z羹 ile bak覺labilir. 2-3K harcad覺m saatimi ald覺m, hem de gezdim elendim sefam olsun diye bakmayabilir olaya. Garanti ve ikinci el deeri de biraz problem, elbette az ihtimal ama sorun olduunda urama riski bulunuyor.
Bircok acidan haklisin ama benim gibi devamli ziyarette bulunanlar icin gayet mantikli bir durum. Zaten serxx in yazdigin fiyatlari gorunce bir kez daha emin oldum. Bu arada IWC de yasagigim problemi ve nasil cozuldugunu hatirliyorsundur. Onemli olan konuya hakim olabilmek. Bildigin tanidigin insanlarla is yaparsan pek problem olmuyor.
ersinbulun yazd覺:Bende k覺sa bir s羹re 繹nce 襤talya da 116610 LN i癟in bileime deneyip fiyat覺n覺 sorduumda 7000 E liste %10 iskonto dediler. Ben iskonto sormam覺t覺m bile. %14.5 vergi iadesi al覺rs覺n覺z dediler ki sizinki ile ayn覺 rakam ediyor yakla覺k...
herojd11 yazd覺:emek verip arat覺r覺p paylam覺s覺n , 癟ok teekk羹rler![]()
ama sanki fiyatlar 癟ok avantajl覺 deil gibi geldi
serxx yazd覺:%30 al覺nabiliyor; zorlarsak %35'e 癟覺kabiliyor indirim oran覺
D繹n TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Google [Bot], kaivatony, Majestic-12 [Bot] ve 219 misafir
|