serdarfb yazdı:Bond yazdı:serxx yazdı:Abi istakoz corbasina gerek yok ben evden yolluk hazirlatirim
İtalya'da adamı gözle kaş arasında soyarlar dikkat edin yolluk ve saat beraber gitmesin sonra
Yurt dışında İşi, planlı ziyareti veya periyodik gidip gelen tanıdıkları olanlar için mantıklı bir seçenek ve hepsinin ötesinde tax free diye yasal bir hak var elbette ama diğer türlü daha iyi fiyat arayan veya saat alımı için tam parasını denkleştirmeye çalışan kişi için biraz mantıksız çünkü zaten en hesaplı almaya çalışan kişi oraya gidiş dönüşte harcayacağı miktara da aynı ölçüde kayıp gözü ile bakılabilir. 2-3K harcadım saatimi aldım, hem de gezdim eğlendim sefam olsun diye bakmayabilir olaya. Garanti ve ikinci el değeri de biraz problem, elbette az ihtimal ama sorun olduğunda uğraşma riski bulunuyor.
Bircok acidan haklisin ama benim gibi devamli ziyarette bulunanlar icin gayet mantikli bir durum. Zaten serxx in yazdigin fiyatlari gorunce bir kez daha emin oldum. Bu arada IWC de yasagigim problemi ve nasil cozuldugunu hatirliyorsundur. Onemli olan konuya hakim olabilmek. Bildigin tanidigin insanlarla is yaparsan pek problem olmuyor.
ersinbulun yazdı:Bende kısa bir süre önce İtalya da 116610 LN için bileğime deneyip fiyatını sorduğumda 7000 E liste %10 iskonto dediler. Ben iskonto sormamıştım bile. %14.5 vergi iadesi alırsınız dediler ki sizinki ile aynı rakam ediyor yaklaşık...
herojd11 yazdı:emek verip araştırıp paylaşmışsın , çok teşekkürler![]()
ama sanki fiyatlar çok avantajlı değil gibi geldi
serxx yazdı:%30 alınabiliyor; zorlarsak %35'e çıkabiliyor indirim oranı
Dön TSF Genel Saat Sohbeti - General Watch Discussion
Bu forumu gezen kullanıcılar: Majestic-12 [Bot] ve 53 misafir
|