evidence yazdı: forumda birçok arkadasta olan Sub tutulması bende henüz yok.
Drk yazdı:Kırmızılı 3825$, siyahlı 4600$ ama Türkiye'de çok daha pahalı. Yurtdışında hem bolca indirim var hemde vergi iadesi
asymptote yazdı:evidence yazdı: forumda birçok arkadasta olan Sub tutulması bende henüz yok.
O tutulma bende de yaşanmadı bir türlüTudor'u başkanlar önermişler ama ben önermem. Rolex kasası içinde Eta makine kullanıyor diye biliyorum. Belki yurt dışından almak avantajlı olabilir ama diğer türlü neredeyse ikinci el Sub fiyatına geliyor..
. Güzel soruserxx yazdı:Drk yazdı:Kırmızılı 3825$, siyahlı 4600$ ama Türkiye'de çok daha pahalı. Yurtdışında hem bolca indirim var hemde vergi iadesi
Omega PO ile kıyaslarsak ne diyebiliriz ?
Drk yazdı:Fiyat açısından kıyaslarsak omega daha pahalı
PO teknik açıdan çok güzel bir saat. Pratikte bütün saatler aynı zamanı gösteriyor. ETA da olsa, in-house da olsa aşağı yukarı aynı hassasiyetle çalışıyor ama ben yinede in-housedan yanayım. Tek sebebi verdiğim parayı daha çok hakettiğine inanmamdan, aslında biraz kendimi kandırıyorum8500 kalibreyi epeyce inceledim ve teknik iyileştirmeleri çok beğendim. Saatin tasarımını zaten beğeniyorum. Biraz kalın sadece ama 600m su geçirmezliği olan bir saatin çok da ince olmasını bekleyemeyiz. Yıllardır aklımda olan bir saat PO, submariner almasaydım herhalde PO alırdım.
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 147 misafir
|