TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

En Fazla 8000 TL, Tek Saat Tavsiyesi

Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: En Fazla 8000 TL, Tek Saat Tavsiyesi

Mesaj drk » 17 Tem 2012, 13:07

Kırmızılı 3825$, siyahlı 4600$ ama Türkiye'de çok daha pahalı. Yurtdışında hem bolca indirim var hemde vergi iadesi ;)
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj buTa » 17 Tem 2012, 14:03

Aokyy, Drg önerileriniz dikkate alınmıştır . :thumbup: Baran , 2. El alırsam satarım biliyorum. :) su an icin hayalimde çok üst düzey bir saat yok aslında. Ya da forumda birçok arkadasta olan Sub tutulması bende henüz yok. Sıfır Rolex alamıyorsam Breitling ya da Omega gibi markalar beni tatmin edecektir diye düşünüyorum . Bond , Tudor önerinizi dikkate alıyorum, Drk in da söylediği modellerden siyah kadranlisi hoşuma gitti . Cepten yazıyorum bu yüzden Tudoru çok inceleyemedim, bildigim Rolex markası :thumbup:
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj asymptote » 17 Tem 2012, 14:11

evidence yazdı: forumda birçok arkadasta olan Sub tutulması bende henüz yok.

O tutulma bende de yaşanmadı bir türlü :D Tudor'u başkanlar önermişler ama ben önermem. Rolex kasası içinde Eta makine kullanıyor diye biliyorum. Belki yurt dışından almak avantajlı olabilir ama diğer türlü neredeyse ikinci el Sub fiyatına geliyor..
"Evrende en büyük ziyan, sorgulama yeteneğini yitirmiş bir beyindir." - A. Einstein
Kullanıcı avatarı
asymptote

En Fazla 8000 TL, Tek Saat Tavsiyesi

Mesaj SeRxx » 17 Tem 2012, 14:12

Drk yazdı:Kırmızılı 3825$, siyahlı 4600$ ama Türkiye'de çok daha pahalı. Yurtdışında hem bolca indirim var hemde vergi iadesi ;)

Omega PO ile kıyaslarsak ne diyebiliriz ?
Kullanıcı avatarı
SeRxx

Mesaj buTa » 17 Tem 2012, 14:19

asymptote yazdı:
evidence yazdı: forumda birçok arkadasta olan Sub tutulması bende henüz yok.

O tutulma bende de yaşanmadı bir türlü :D Tudor'u başkanlar önermişler ama ben önermem. Rolex kasası içinde Eta makine kullanıyor diye biliyorum. Belki yurt dışından almak avantajlı olabilir ama diğer türlü neredeyse ikinci el Sub fiyatına geliyor..

Henüz bende araştırmadım Tudor u. Ancak mekanizma Rolex mekanizma degilse ilginç . Yap iste , koy mekanizmanı Tudor a. :)
serxx yazdı:
Drk yazdı:Kırmızılı 3825$, siyahlı 4600$ ama Türkiye'de çok daha pahalı. Yurtdışında hem bolca indirim var hemde vergi iadesi ;)

Omega PO ile kıyaslarsak ne diyebiliriz ?
. Güzel soru :thumbup:
Kullanıcı avatarı
buTa

Mesaj drk » 17 Tem 2012, 14:29

Fiyat açısından kıyaslarsak omega daha pahalı :D

PO teknik açıdan çok güzel bir saat. Pratikte bütün saatler aynı zamanı gösteriyor. ETA da olsa, in-house da olsa aşağı yukarı aynı hassasiyetle çalışıyor ama ben yinede in-housedan yanayım. Tek sebebi verdiğim parayı daha çok hakettiğine inanmamdan, aslında biraz kendimi kandırıyorum :) 8500 kalibreyi epeyce inceledim ve teknik iyileştirmeleri çok beğendim. Saatin tasarımını zaten beğeniyorum. Biraz kalın sadece ama 600m su geçirmezliği olan bir saatin çok da ince olmasını bekleyemeyiz. Yıllardır aklımda olan bir saat PO, submariner almasaydım herhalde PO alırdım.

Tudor yeni yeni atağa geçen bir firma, bence ilerde daha da güçlenecek ve çok ses getirecek. Black bay(kırmızı bezelli) modeli tudor tarihi açısından önemli bir saatin yeniden üretimi. Bu tarz saatleri seviyorum. İçinde eta 2824-2 var. Rolex mekanizma kullansaydı fiyat uçardı. Tasarımı ve kasa oranları çok hoşuma gitti. Diğer saat, pelagos, teknik açıdan biraz daha üstün ancak keşke kasası titanyum değilde çelik olsaymış.

Tudoru PO'ya rakip olarak göstermedim, zaten fiyat olarak farklı klasmandalar. Sadece bir seçenek, bence üzerinde durulması gerekir. Öte yandan risk alamam derseniz tag heuer aquaracer sizi bekler :thumbup:
Kullanıcı avatarı
drk

Mesaj vmetin » 17 Tem 2012, 14:49

Resim

tudor deyince bu modele de göz atın derim
Kullanıcı avatarı
vmetin

Mesaj buTa » 17 Tem 2012, 15:00

Drk yazdı:Fiyat açısından kıyaslarsak omega daha pahalı :D

PO teknik açıdan çok güzel bir saat. Pratikte bütün saatler aynı zamanı gösteriyor. ETA da olsa, in-house da olsa aşağı yukarı aynı hassasiyetle çalışıyor ama ben yinede in-housedan yanayım. Tek sebebi verdiğim parayı daha çok hakettiğine inanmamdan, aslında biraz kendimi kandırıyorum :) 8500 kalibreyi epeyce inceledim ve teknik iyileştirmeleri çok beğendim. Saatin tasarımını zaten beğeniyorum. Biraz kalın sadece ama 600m su geçirmezliği olan bir saatin çok da ince olmasını bekleyemeyiz. Yıllardır aklımda olan bir saat PO, submariner almasaydım herhalde PO alırdım.

Son cümlen beni tahrik etti Drk. :D
Kullanıcı avatarı
buTa

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: recklesstr ve 148 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners