Çeşitli fedakarlıklarla oluşturmuş olduğum bazı kesimlere göre fazla ama bazı kesimlere göre de az olan bütçem doğrultusunda aynen konuda belirttiğim gibi evladiyelik yani ileriye bırakabileceğim anı ve maneviyat yüklü bir saat almak istedim ve bunu siz değerli TSF üyelerine danışmak için bir konu açtım..
Konu bazı değerli üstatlar ve arkadaşlar tarafından samimice cevaplanmış, tecrübelere dayalı mantıklı önerilerle beslenmiş ve körü körüne bir butikte soluğu almayan bu piri fani gence yardım için incelenmiş ve yardım edilmiştir..
Harcama eğilimlerinin kişinin kendi vicdanı ve insiyatifleri doğrultusunda gerçekleşeceğini düşünen ve aynı zamanda sahip olunan varlıkların yine insanın kendi insiyatifi ve vicdanı doğrultusun da yardım için kullanılacağı düşüncesinde biriyim..
Böyle olmazsa zaten bu riy ya girer ki riya varsa bir hayrı olmaz o yardımın..
Dünya nın her yerinde her an görünür yada görünür olmayan savaşlar mevcut buradaki herkes eminim benden daha iyi bilir..
Bosna da Gazze de Karadağ da Halep te Şam da hatta Türkiye de ve sayamadığım yüzlerde noktada da sosyal yada siyasal savaşlar var ve aç insanlar kol geziyor ortalıkta..
Şimdi onlar var diye biz her şeyimizle kişisel zevklerimizi askıya alırsak nevi-beşer olduğumuzu unutmaz mıyız..
Benlik duygusundan elbette uzak olmalıyız fakat kendimizi de unutmamalıyız düşüncesindeyim..
Günümüz Türkiye sinin bir genci olarak bir tahlilim var; patates yada soğan tarlalarında hasat zamanı kullanılan poşetin ağzı çuvaldız denen bir iğne ile örülür, işte o iğneyi önce kendimize batırmıyoruz... Kahvehane köşesinde oturup devlet kurtarıp ve koltuğa gerilip önümüze geleni en acımasız sözlerle eleştiriyoruz ve beğenmediğimiz bu sistemi ve bu sosyal düzeni değiştirebilecek yada o sistemin kölesi olmayacak nesiller yetiştiremiyoruz...
Gömleğin ilk düğmesini başkaları yanlış iliklenmişse benim suçum ne..
HERKESİN GÖRÜŞÜNE VE DÜŞÜNCELERİNE GERÇEKTEN SAYGI DUYUYORUM FAKAT DÜŞÜNCELERİMİZİ AKTARIRKEN BİRİLERİNİ GÖRGÜSÜZ GİBİ SIFATLARLA ÜSTÜ KAPALI NİTELENDİRMEMEK GEREKTİĞİNİ VE ÜSLUBUMUZA DİKKAT ETMEMİZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM..
Tekrar herkese gerçekten çok çok teşekkür ediyorum...