mertk yazd覺:Eger memnun kalirsam da beni 1 sene saat almaktan uzak tutar gibi ...
Memnun kalsan覺z dahi, ben diyeyim 15 g羹n, siz diyin 1 ay, kendinizi yeni alaca覺n覺z saati arat覺r覺rken bulacaks覺n覺z

mertk yazd覺:Eger memnun kalirsam da beni 1 sene saat almaktan uzak tutar gibi ...
( 17 Ara 2011 )
Longines Hydroconquest.. Kasa, bezel ve bilezik a癟覺s覺ndan yeterli kalite ve fonksyonu sunmakla birlikte kadranda ( haddinden fazla b羹y羹k ) kullan覺lan Arabic numeral marker'lar genel layout'a ayk覺r覺 duran bir dizayna sahip.. Saate sonradan eklenmi gibi g繹r羹nen crown guard'lar da ayr覺 bir negatif unsur.. Ayr覺ca -yine kendi ad覺ma- markay覺 癟ok da baar覺l覺 bulmad覺覺m覺 belirteyim..
Tag Heuer Aquracer.. 襤lk jenerasyon modellerini teknik anlamda g繹lgede b覺rakabilecek revziyonlarla g繹z doldursada ( WR500M gibi ) yine tool watch konseptiyle 繹rt羹meyen s羹sl羹 ( aradaki vidalar ve dairesel 癟izgiler ) bezeli, orta karar ETA kalibreye verilen firmaya 繹zg羹 ad覺n kadranda farkl覺 renk/font ile indike edilmesi ve farkl覺 olmak ad覺na asimetrik dizayn edilmi olmas覺 yetmiyormu gibi bir de al覺覺lm覺覺n aksi y繹n羹ne yerletirilmi date magnifier ile zorlama bir 癟izgiye sahip..
Oris TT.. Neredeyse markan覺n trade mark'覺 haline gelmi 繹zg羹n kasa formu, yine tool watch konseptinden zerre uzaklamadan dizayn edilmi m羹kemmel kadran覺 ve kollar覺, siyah 羹st羹ne beyaz font'la ve saat 6 noktas覺na yerletirilmi date window'u, kasayla kusursuz b羹t羹nleen bilezii ile 癟ok 覺k ve safkan bir diver g繹r羹nt羹s羹nde.. ahsi tercihim, Rolex GMT Master ile zihinlere kaz覺nm覺 癟ift renkli ( Coke ) bezel yerine tek renk ve seramik tip bezele sahip model zira yeni nesil versiyonlarda aluminyum 羹zerine serigrafi tekniiyle 羹retilmi bezel yerine seramic bezel kullan覺l覺yor olmas覺 hem dayan覺kl覺l覺k hem de estetik a癟覺dan yine bir + niteliinde.... Bunun yan覺nda, ayn覺 serinin 2fast, nbmc ve Cvssvc 羹yelerimizde de bulunan brushed SS bezel versiyonu ise bir nebze dress unsurlar覺 da b羹nyesinde bar覺nd覺r覺yor olmas覺 itibar覺yla ikinci tercihim olurdu..
D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: almanbirasi, AlpKI, Dorukeski, tt59 ve 145 misafir
|