TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Longines Hydroconquest Karar覺m Hakk覺nda Yorum ve Tavsiye

Hakk覺nda Bilgi Almak 襤stediiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, Saat Dan覺ma Platforumu B繹l羹m羹nde Yeni Saatinizle 襤lgili B羹t癟e ve Marka/Model Bazl覺 Tavsiye ve Kullan覺c覺 Tecr羹besi Talebinde Bulunabilirsiniz. D羹羹n羹len Kriterlerin Detayl覺 Olarak Belirtilmesi yelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmas覺n覺 ve Tecr羹belerini Paylamalar覺n覺 Salayacakt覺r. L羹tfen A癟t覺覺n覺z Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir eklinde Yazmay覺n覺z. Sorulan Saatin Model Fotoraf覺, zellikleri ve ncelikle Kendi Yorumlar覺n覺z覺 Ekleyerek Sorunuz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Longines Hydroconquest Karar覺m Hakk覺nda Yorum ve Tavsiye

Mesaj drk » 08 Haz 2012, 15:13

mertk yazd覺:Eger memnun kalirsam da beni 1 sene saat almaktan uzak tutar gibi ...

Memnun kalsan覺z dahi, ben diyeyim 15 g羹n, siz diyin 1 ay, kendinizi yeni alaca覺n覺z saati arat覺r覺rken bulacaks覺n覺z ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
drk

Kay覺t: 20 Nis 2010, 23:24

Mesaj mertk » 08 Haz 2012, 15:16

Evet oyle oluyor tabi ama bende heyecani kaybetmesin diye asil saati sonraya erteliyorum,boylece arastirma hep suuyor tabi ama yinede arastirsan bile eger satmazsam 1 sene idare edecek gibi beni.
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj Drg » 08 Haz 2012, 18:06

Bende Longines'i neredeyse al覺yordum.Ancak sizinde belirttiiniz, kadran ve bezel g繹r羹nt羹s羹 bir t羹rl羹 i癟ime sinmedi.Buna ramen mazadan az kals覺n kolumda Hydroconquest ile 癟覺kman覺n eiinden d繹nd羹m.Sonra, biraz sakinleince :) , vazge癟tim.Forumda Drk bir yerlerde yazm覺t覺 san覺r覺m saat tamamen l羹ks bir ey, idareten, imdilik i g繹rs羹n diyerek saat almak ne yaz覺k ki insana 癟ok k覺sa s羹reli tatmin yaat覺yor.
Sizin mesajlar覺n覺zdan da Longines'i almay覺 癟ok istediinizi ve birilerinden "Al doru karar" s繹z羹n羹 duymak i癟in sab覺rs覺zland覺覺n覺z覺 seziyorum. ;)
Bu san覺r覺m uzun s羹re saat almak i癟in arat覺rma yapanlar覺n, s覺kl覺kla d羹t羹羹 bir durum.Alay覺m kurtulay覺m!
Bende de oldu, biliyorum. :)
Longines'in, ger癟ekten 癟ok kaliteli ve 覺k bir g繹r羹nt羹s羹 var.Kolda duruuda s羹per.Eer "Ger癟ekten" beendiyseniz al覺n. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
Drg

Kay覺t: 13 Kas 2011, 21:54

Mesaj davinci » 08 Haz 2012, 18:20

Longines'in resmini koysayd覺n覺z iyi olurdu saati tan覺mayanlar var, benim gibi :roll:
Kullan覺c覺 avatar覺
davinci

Kay覺t: 07 May 2012, 21:21

Mesaj vmetin » 08 Haz 2012, 18:52

Longines benim i癟in legend diver dan ibaret.
Kullan覺c覺 avatar覺
vmetin

Ya: 90
Kay覺t: 13 Ara 2011, 17:37

Longines Hydroconquest Karar覺m Hakk覺nda Yorum ve Tavsiye

Mesaj sercankaf » 08 Haz 2012, 19:05

Ben de herhalde diver alacak olsam en son Longines'e bakardim. Oris cepte zaten, Tissot'un diver lari bile daha ilgi cekici benim icin.
Nedense Longines deyince Master Collection serisinden baska seriyi yakistiramiyorum. Hele ki kadin olsam baska markaya bakmazdim bile hic :)
Coming together is a beginning. Keeping together is progress. Working together is success.
Kullan覺c覺 avatar覺
sercankaf

Ya: 42
Kay覺t: 16 May 2012, 09:33

Mesaj mertk » 08 Haz 2012, 20:33

Arkadaslar yorumlariniz icin tesekkurler.Yok alayim da kurtulayim olayinda degilim pek su an butcemi yukseltmis olmama ragmen o butceyi bidahaki saatte kullanmaya karar verdim.Ben mekanizmaya onem veriyorum gercekten ondan genelde inhouse saatler tercihim olacaktir ama simdilik hosuma gitti ve mekanizmasina gore de cok uygun fiyatli,eta mekanizma icin 5-6 bin tl vermiyorsunuz.Ondan kolumda guzel durursa direkt bu saati alacagim.Bu butcede ki saatler bilindik zaten ondan pekte arastirmaya gerek kalmayacak.Tag heur oris longines den tercihim longines olucak,diger markalara gore biraz daha sempatimin fazla oldugu bir marka,ondan pisman olacagimi sanmiyorum koleiksiyonumda bitane bulunsun isterim.Eminonunden iyi bir fiyat alabilirsem haftaya alacagim saati,tabi zenithlere de bakacagim ama turkiyede yuksek fiyatlari oldugundan istedigim fiyati alabilecgimi pek sanmiyorum.Asil basligi acis nededim bu saat icin 2300 tl den daha uygun fiyata nerde bulacilecegimi sormakti,forumda saati yeni alan bir arkadas yardim etti onun dedigi yer gidip bir bakacagim uygun fiyat olursa kararimi vermis sayilirim.Ipad ten yaziyorum fotografi paylastim ama gozukuyor mu tam anlamadim.

Resim
IVAN BEBEK B襤R GN TRK襤YE'YE YOLUN DECEK!!!
Kullan覺c覺 avatar覺
mertk

Ya: 35
Kay覺t: 02 ub 2010, 00:42

Mesaj razz » 08 Haz 2012, 23:18

Benzer bir konudan, HydroConquest ve yak覺n alternatifleri hakk覺ndaki yorumumu ekleyeyim;

( 17 Ara 2011 )
Longines Hydroconquest.. Kasa, bezel ve bilezik a癟覺s覺ndan yeterli kalite ve fonksyonu sunmakla birlikte kadranda ( haddinden fazla b羹y羹k ) kullan覺lan Arabic numeral marker'lar genel layout'a ayk覺r覺 duran bir dizayna sahip.. Saate sonradan eklenmi gibi g繹r羹nen crown guard'lar da ayr覺 bir negatif unsur.. Ayr覺ca -yine kendi ad覺ma- markay覺 癟ok da baar覺l覺 bulmad覺覺m覺 belirteyim..

Tag Heuer Aquracer.. 襤lk jenerasyon modellerini teknik anlamda g繹lgede b覺rakabilecek revziyonlarla g繹z doldursada ( WR500M gibi ) yine tool watch konseptiyle 繹rt羹meyen s羹sl羹 ( aradaki vidalar ve dairesel 癟izgiler ) bezeli, orta karar ETA kalibreye verilen firmaya 繹zg羹 ad覺n kadranda farkl覺 renk/font ile indike edilmesi ve farkl覺 olmak ad覺na asimetrik dizayn edilmi olmas覺 yetmiyormu gibi bir de al覺覺lm覺覺n aksi y繹n羹ne yerletirilmi date magnifier ile zorlama bir 癟izgiye sahip..

Oris TT.. Neredeyse markan覺n trade mark'覺 haline gelmi 繹zg羹n kasa formu, yine tool watch konseptinden zerre uzaklamadan dizayn edilmi m羹kemmel kadran覺 ve kollar覺, siyah 羹st羹ne beyaz font'la ve saat 6 noktas覺na yerletirilmi date window'u, kasayla kusursuz b羹t羹nleen bilezii ile 癟ok 覺k ve safkan bir diver g繹r羹nt羹s羹nde.. ahsi tercihim, Rolex GMT Master ile zihinlere kaz覺nm覺 癟ift renkli ( Coke ) bezel yerine tek renk ve seramik tip bezele sahip model zira yeni nesil versiyonlarda aluminyum 羹zerine serigrafi tekniiyle 羹retilmi bezel yerine seramic bezel kullan覺l覺yor olmas覺 hem dayan覺kl覺l覺k hem de estetik a癟覺dan yine bir + niteliinde.... Bunun yan覺nda, ayn覺 serinin 2fast, nbmc ve Cvssvc 羹yelerimizde de bulunan brushed SS bezel versiyonu ise bir nebze dress unsurlar覺 da b羹nyesinde bar覺nd覺r覺yor olmas覺 itibar覺yla ikinci tercihim olurdu..
" The difference between men and boyZ is the price of their toyZ "
Kullan覺c覺 avatar覺
razz

Ya: 48
Kay覺t: 18 Ara 2009, 16:05

ncekiSonraki

D繹n TSF Saat Dan覺ma Platformu - Ask Your Next Watch

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: AlpKI, Dorukeski, tt59, ylmaz94 ve 150 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners