TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

Steinhart Ocean 1 Green Kutu Açılışı

İsviçre ve Avrupa Mekanizmalı Saat İncelemeleri ve Kutu Açılışları Bölümü
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, İsviçre Saat İncelemeleri Bölümümüzde Üyelerimizin ve TSF'nin İncelediği İsviçre ve Avrupa Üretimi Mekanizmalı Saat Marka ve Modellerinin Kutu Açılış, İzlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoğraf, Video, Tavsiye ve Yorumlarını Kapsayan Birçok Değerlendirme Kriterine Ulaşabilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Steinhart Ocean 1 Green Kutu Açılışı

Mesaj Tolgi06 » 23 Nis 2012, 13:41

Saatini güle güle kullan mrbars :champ: .Ben de bir Ocean vintage military alamadım gitti :?
Kullanıcı avatarı
Tolgi06

Mesaj Bond » 23 Nis 2012, 21:42

mrbars yazdı:Resim

:thumbup: Direksiyon konusu için de uygun olmuş :champ:
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj mrbars » 23 Nis 2012, 22:07

Steinhart Ocean Green & Rolex Submariner 116610LV.
İki saati yanyana koyduğumuzda dial rengi dışında da baya fark varmış.
fotolar alıntıdır.

Resim

Resim

bugün Ocean tüm gün kolumdaydı, 190 gr ağırlığa rağmen rahat bir saat. bu fiyat segmenti içinde ETA otomatik ve bu üretim kalitesinde başka ne alternatif var bilmiyorum. neticede f/p olarak benden tam puan aldı. (Hallo Günter, Ich weiss es nicht ob du diesen Seiten liest. Aber wenn du liest, vielen Dank für deine hochwertigen Produkte.)

Steinhart'ta 3-5 € ufak bir bakiyem kaldı, eee artık mecbur ikinci saati sipariş edeceğiz. :D
Kullanıcı avatarı
mrbars

Mesaj Bond » 23 Nis 2012, 22:14

Bu Rolex son jenerasyon supercase LV ;) Stein modeli eski LV modelinden alıcıların isteği üzerine homage. Clk'da olan model, çok güzel bir fotosunu ekledim alta. Yeşil tonu eski kasa Rolex 16610 LV'de daha açık ve göz alıcı. Steinhart biraz daha az dikkat çeken bir renk tercih etmiş 42mm'lik kasada. Bu tarz olarak f/p açısından dediğin gibi en mantıklı seçenek :thumbup:

Resim

Clk's Rollie Anniversary LV :)
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj evsen81 » 28 Ara 2014, 15:49

Güzel saat.İyi günlerde kullanın :champ:

Nereden, ne kadara aldınız.Memnun musunuz saatten?Gümrük vs uğraştırdı mı?Çelik kalitesi nasıl.Başka bir konudan alıntı yaptım.Çelik kalitesi beğenilmemiş.Özelden bilgilendirirseniz sevinirim :super:

gandalfs80 yazdı:Hocam sizinle buyuk oranda mutabikim, yalniz su var 3-4 ay once Rolex bayisinin hemen onundeki bir starbuck ta, ankara next level avm, otururken yakin bir arkadasimla saat muhabbeti yaparken bizim gibi kafayi saatlerle bozmus bir beyfendi ile tanistik, malum saat isi bir tutku, bunu bilmeyen bilmez, bilmedigi gibi de deli gibi bakar, ayni zevke sahip olan saatseverler bulusunca muhabbet hemen aciliyor, beyfendinin kolunda steinhart in submariner a en cok benzeyen modellerinden birisi vardi, o zaman ilk defa steinhart i duydum, kolundan cikarip inceletmek nezaketini gosterdi, saati ikimizde inceledik, kotu saat degil ama 6-7 aylik takim icin cok yipranmisti, nasil desem celik dagilmaya baslamis, ROLEX 904L celigi kullaniyor biraz daha dayanikli diger markalarin 316l celiginden ama steinhart hangi celigi kullaniyorsa ya celikte ya islemesinde yada her iki prosedurde sorun var.

O an soyle dusunduk, STEinhart demek kafadaki ROLEX in butcesinden calmak demek, nitekim bize saati gosteren centilmen beyfendi de konusmaya basladiktan sonra hep ROLEX i konusmaya basladik, "benim kafamda da bir ROLEX var, dusunuyorum alicam, alamadim"

Ozetle cok iyi oldu bu kozmik bulusma, yazinizin son paragrafi ozet olmus, saatleri gercekten sevip inaniyorsaniz mutlaka koleksiyonunuzda bir ROLEX olmali, digerlerine ondan sonra bakariz, basligi hortlattim ama STEINhart deneyiminin onemli olduguna inaniyorum, saat darmadagin olmustu, simdi kolumda GMT MASTER-2 var iki aydir, sakin kullandim, carpma vs olmadi ve sifira yakin yipranma ve hala ayni can alici goruntu, steinhartta bu yoktu.

Ha acilista 5sn ileri gidiyordu, simdi 3 e dustu galiba, ROLEX imi cok seviyorum, aldigimdan dolayi da cok mutluyum, dogru karar.

Triton yazdı:Bu konuyu atlamışım. İş Rolex le başlamış profiterolle çeşitlenmiş.

Önce bir konunun altını çizeyim, Rolex mutlaka dolduruşa gelerek alınır ama sonra vazgeçilemez bir durum yaratır. Burada en önemli sorun Türkiye de yaşamamız ve vicdansız fiyat artışları. Tavsiyem yurt dışından al.

Kenara altın koyacağına Rolex al hem kullan zevk duy, hem de değerini korusun. Bu işin gerçeği.

Ancak eğer amaç gösteriş ise hemen altını çizeyim, kolunda Rolex olduğunu anlayacak ve değerlendirecek insanlar her yerde bulunmaz.

Bu nedenle ortalama, güzel görünümlü, kabul edilmiş kaliteye sahip saat arayanlar için örneğin Steinhart Ocean 1 oldukça güzel bir seçenek. Hem severek hem de uzun ömürlü kullanılabilir. Tabii başka benzer markalarda var.
.........
........
Rolex e gelince, bence de mutlaka almak hele fedakarlık yaparak almak anlamsız. Ama, iyidir, güzeldir, hoştur. Kendini iyi hissettirir. Yeter ki doğru fiyata ve doğru yerden al, aşırıya kaçma... İşte marka yaratmak bu nedenle önemli bir iştir...
Ya olduğun gibi görün ya da göründüğün gibi ol.
Kullanıcı avatarı
evsen81

Mesaj Orhanbalu » 28 Ara 2014, 16:06

Hayırlı uğurlu olsun. Iyi günlerde kullanın
balu
Kullanıcı avatarı
Orhanbalu

Önceki

Dön TSF İsviçre Saat Kullanıcı İncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 75 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners