fbolukbas yazdı:Sipariş veren asymptote reyiz için yeni mahsul bir fotoğraf yollayım :
Thevenin reyiz için de, Panpa'lı Davşan kuşu![]()
Bu Pazar çektim deme

fbolukbas yazdı:Sipariş veren asymptote reyiz için yeni mahsul bir fotoğraf yollayım :
Thevenin reyiz için de, Panpa'lı Davşan kuşu![]()
Scubat yazdı:Mükemmel kareler...yali capkinina bittim...
Drago yazdı:BU PAZAR ÇEKTİM DEME![]()
msturan yazdı:fbolukbas, mükemmel fotoğraflar
asymptote yazdı:fbolukbas harikasınÖzellikle bana ithaf ettiğin fotoğraf çok güzel
Nasıl yakalıyorsun bunları? Kullandığın ekipman hakkında ayrıntılı bilgi verebilir misin? Bu güzel fotoğraf için ayrıca teşekkürler..
asymptote yazdı:Ayrıntılı bilgiler için teşekkürler fbolukbas. Ornitofoto bana makro fotoğrafçılıktan çok daha eğlenceli ve güzel görünüyor. Sinekleri, börtü böcekleri çoğunlukla öldürüp, üzerlerine sprey vs sıkarak fotoğraflıyorlar makro çekimle uğraşan arkadaşlar. Bu şekilde çekmeyenler de vardır, ayrıca çok güzel kelebek ve çiçek fotoğrafları var, bunlar da makro çekime dahil edilebilir, bu kimseleri ayrı tutuyorum fakat genel olarak dediğim şekilde oluyor, bu arkadaşları kınıyorumKuş fotoğrafçılığında ise bir canlıya zarar vermek bir yana, sizin de söylediğiniz gibi ürkütmemeye çalışmak, onları doğal ortamında fotoğraflamak esas. Bu işte daha fazla emek var, ayrıca çevreye, canlıya zarar yok..
Benim ilgimi çeken fotoğrafçılık türü ise sokak ve portre fotoğrafçılığı.. Daha ağır basanı sokak fotoğrafçılığı.. Bunun için de öyle çok esaslı ekipmana ihtiyaç duyulmuyor aslında, sadece zaman...
Bu arada filtre kullanıyor musunuz? Daha canlı renkler için CP filtre tercih ediyor mu kuşçular?
Dön TSF Yaşam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 86 misafir
|