Saatin mekanizmas覺 7T62. Seiko'nun senelerdir 癟eitli s覺n覺flardaki saatlerinde kulland覺覺, benim de defalarca kulland覺覺m bir mekanizma. Pili 3 sene gider diyor ancak bir saatimde 6 sene gitmiti.
Alarm yahut ikinci bir saat olarak kullanabildiiniz subdial'覺, 4 konumunda konumland覺r覺lm覺 takvimi, k繹m羹r siyah覺 dial ve TiCN 癟izilmez bezeli ile 癟ok yak覺覺kl覺. Bezel etraf覺ndaki ince metal 癟er癟eve ise ger癟ekten g羹zel g繹r羹n羹yor.
Bu saatte az覺nsanmayacak ekilde Carrera'dan esinlenilmi. Kollar onadaki gibi 繹nde ve belirgin, bilezik 癟ok benziyor. Chrono d羹meleri de esinlenilmi ancak, hepsinde tamamen kopyalamak yerine kendi stillerini uygulam覺lar. Yandan g繹r羹n羹me, bileziin kasayla birleimine be d羹melere dikkat edin. Fotoraflar ger癟ekten bu saati anlatm覺yor, bilekte 癟ok yak覺覺kl覺 duruyor.
Bilezik tamamen ba覺ms覺z baklalardan olumuyor, bir de 癟izgileri 繹yle baar覺l覺 yap覺lm覺 ki bunu ay覺rmak m羹mk羹n deil. Carrera bezeline benziyor ancak parlak eritler yan baklalarda deil ortada. Bir orta, iki yan 羹ste bal覺. Bilezik 癟ok baar覺l覺 ve rahat. Toka bildiiniz k羹癟羹k kafal覺, d羹meli(en sevdiim), kullan覺m覺 癟ok kolay ve kesme 癟elikten. Bileziin kasayla birleim noktalar覺 da tabii ki k覺v覺rma deil. ok kasl覺 g繹r羹n羹yor ve birleimleri de kusursuz.
Dial'da saniye, alarm, ve dakika subdial'lar覺n etraf覺n覺n krom 癟er癟eveli olmas覺 m羹thi. Kollar beyaz ve k覺rm覺z覺 olarak kullan覺lm覺 ve okumay覺 癟ok kolaylat覺r覺yor.
TiCN bezele yeniden deineyim 癟羹nk羹 bu bezel imdiye kadar bu ekilde dizayn edilmi benzerleri i癟erisinde vitrinlerde, fotolarda g繹rd羹羹m en iyi takometre bezel. Mesela Carrera'lardaki bunun yan覺nda 癟ok s繹n羹k kal覺yor. 襤nanmayan gitsin g繹z羹 ile g繹rs羹n. Mekanik saat olmas覺 yan覺s覺ra Carrera'ya o paralar vermeye kesinlikle demez. Biliyorsunuz Caliber S almaya niyetlenmitim, 癟ok 羹k羹r bu saati buldum, g繹rd羹m.Fazlas覺 var, eksii yok. Bunu okuyan almad覺n, k繹t羹l羹yorsun diye d羹羹nebilir ancak, 癟ok samimiyim. ok yorumlar yazd覺m, k繹t羹yse k繹t羹s羹n羹, iyiyse iyisini de yazd覺m kulland覺覺m ald覺覺m saatlerin.
Tam istediim gibi bir saat oldu, dorusu 癟ok mutluyum, iyi g羹nlerde inallah.

"Money has no owners, has spenders". -Omar嚜