fbolukbas yazd覺:Sipari veren asymptote reyiz i癟in yeni mahsul bir fotoraf yollay覺m :
Thevenin reyiz i癟in de, Panpa'l覺 Davan kuu![]()
Bu Pazar 癟ektim deme

fbolukbas yazd覺:Sipari veren asymptote reyiz i癟in yeni mahsul bir fotoraf yollay覺m :
Thevenin reyiz i癟in de, Panpa'l覺 Davan kuu![]()
Scubat yazd覺:M羹kemmel kareler...yali capkinina bittim...
Drago yazd覺:BU PAZAR EKT襤M DEME![]()
msturan yazd覺:fbolukbas, m羹kemmel fotoraflar
asymptote yazd覺:fbolukbas harikas覺nzellikle bana ithaf ettiin fotoraf 癟ok g羹zel
Nas覺l yakal覺yorsun bunlar覺? Kulland覺覺n ekipman hakk覺nda ayr覺nt覺l覺 bilgi verebilir misin? Bu g羹zel fotoraf i癟in ayr覺ca teekk羹rler..
asymptote yazd覺:Ayr覺nt覺l覺 bilgiler i癟in teekk羹rler fbolukbas. Ornitofoto bana makro fotoraf癟覺l覺ktan 癟ok daha elenceli ve g羹zel g繹r羹n羹yor. Sinekleri, b繹rt羹 b繹cekleri 癟ounlukla 繹ld羹r羹p, 羹zerlerine sprey vs s覺karak fotorafl覺yorlar makro 癟ekimle uraan arkadalar. Bu ekilde 癟ekmeyenler de vard覺r, ayr覺ca 癟ok g羹zel kelebek ve 癟i癟ek fotoraflar覺 var, bunlar da makro 癟ekime dahil edilebilir, bu kimseleri ayr覺 tutuyorum fakat genel olarak dediim ekilde oluyor, bu arkadalar覺 k覺n覺yorumKu fotoraf癟覺l覺覺nda ise bir canl覺ya zarar vermek bir yana, sizin de s繹ylediiniz gibi 羹rk羹tmemeye 癟al覺mak, onlar覺 doal ortam覺nda fotoraflamak esas. Bu ite daha fazla emek var, ayr覺ca 癟evreye, canl覺ya zarar yok..
Benim ilgimi 癟eken fotoraf癟覺l覺k t羹r羹 ise sokak ve portre fotoraf癟覺l覺覺.. Daha a覺r basan覺 sokak fotoraf癟覺l覺覺.. Bunun i癟in de 繹yle 癟ok esasl覺 ekipmana ihtiya癟 duyulmuyor asl覺nda, sadece zaman...
Bu arada filtre kullan覺yor musunuz? Daha canl覺 renkler i癟in CP filtre tercih ediyor mu ku癟ular?
D繹n TSF Yaam Stili - Lifestyle & Entertainment
Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 83 misafir
|