TSF yelerine zel 襤ndirimli L羹ks Saat Modellerini 襤ncelemek 襤癟in T覺klay覺n覺z

Steinhart GMT-Ocean 1 Black Kutu A癟覺l覺覺

襤svi癟re ve Avrupa Mekanizmal覺 Saat 襤ncelemeleri ve Kutu A癟覺l覺lar覺 B繹l羹m羹
Forum kurallar覺
Say覺n yeler TSF'ye Ho Geldiniz, 襤svi癟re Saat 襤ncelemeleri B繹l羹m羹m羹zde yelerimizin ve TSF'nin 襤nceledii 襤svi癟re ve Avrupa retimi Mekanizmal覺 Saat Marka ve Modellerinin Kutu A癟覺l覺, 襤zlenim, Teknik Mekanizma Verileri, Makro Fotoraf, Video, Tavsiye ve Yorumlar覺n覺 Kapsayan Bir癟ok Deerlendirme Kriterine Ulaabilirsiniz.

襤yi Forumlar Dileriz

TSF

Re: Yine Bir A癟覺l覺 Yeni Bir A癟覺l覺

Mesaj serdarfb » 18 Nis 2013, 09:08

basto :champ: :champ: G羹le g羹le kullan. :thumbup: Forumdaki Steinhart say覺s覺 h覺zla art覺yor. Bir an 羹mitlenmitim BM diye ama y覺k覺ld覺m. ;)
Kullan覺c覺 avatar覺
serdarfb

Ya: 54
Kay覺t: 17 Haz 2012, 18:26

Mesaj fbolukbas » 18 Nis 2013, 09:08

Basto :champ: hay覺rl覺 olsuun. G羹zel bir se癟im.. :thumbup:
Kullan覺c覺 avatar覺
fbolukbas

Kay覺t: 11 Mar 2010, 11:23

Mesaj Frax » 18 Nis 2013, 09:12

Hayirli olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Frax

Kay覺t: 27 Ara 2009, 15:36

Mesaj herofb » 18 Nis 2013, 09:16

cidden 癟ok yak覺覺kl覺 , kalitesi zaten belli

hay覺rl覺 olsun , g羹le g羹le kullan :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
herofb

Ya: 44
Kay覺t: 11 Nis 2010, 16:12

Mesaj basto » 18 Nis 2013, 09:30

Serdar Abi :thumbup: alaca覺m tek BM var o da sendeki BM. Ondan gayrisine g繹nl羹m kaym覺yor.

fbolukbas :thumbup:

frax :thumbup:

HeroFB :thumbup:

Teekk羹rler 8-) 8-)
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

Re: Ynt: Yine Bir A癟覺l覺 Yeni Bir A癟覺l覺

Mesaj Erdem35 » 18 Nis 2013, 09:31

Birden icime doguverdi... Sedir hocamda da oyle olmustu... Neyse gule gule kullanmani diliyorum... Bir tissotla ve bir certinayla kiyaslayip goruslerini bildirirsen sevinirim
Ders Al覺nmazsa,Tarih Tekerr羹r Eder....!!
Kullan覺c覺 avatar覺
Erdem35

Ya: 42
Kay覺t: 13 Ara 2012, 20:35

Mesaj Baran » 18 Nis 2013, 09:35

Hay覺rl覺 olsun :champ:
Kullan覺c覺 avatar覺
Baran

Ya: 40
Kay覺t: 02 ub 2011, 23:10

Mesaj basto » 18 Nis 2013, 09:49

Erdem bravo ne diyeyim :)

Tissot'ta aram覺zda muhabbeti 癟ok ge癟tii i癟in PRS ile k覺yaslayay覺m. Certina'da da DS Action vard覺 bende zaten, onunla yapal覺m.

Asl覺nda k覺yaslaman覺n 繹zeti u olacak bence: Bu saatte s覺rf indislerin yerleimindeki alt覺n oranlar doru diye, mercedes hand var diye, mercek var diye tercih ediliyor diyebilirim. ( Certina'ya g繹re) En az覺ndan benim i癟im 繹yle. Yani tasar覺m meselesi. Belki biraz da Rolex'in bilin癟 alt覺m覺zda b覺rakt覺覺 imaj nedeni ile. zellikle bire bir benzedii Certina ile kasa ve bilezik anlam覺nda k覺yaslanamaz. Ayn覺 ekilde PRS'de bence kasa ve bilezik olarak 繹nde. Bu konuyu kimseyle tart覺maya dahi a癟mam bu kadar net fark var. Ancak Steinhart'覺n bir art覺s覺 pimleri olabilir. Steinhart'ta Panerai'deki kal覺n pimler yer al覺yor. O da ne kadar 繹nemli bilemedim.

Onun d覺覺nda bundaki mekanizma, 2893-2 diye biliyorum nispeten b羹y羹k farklar olmasa da 2836 veya 2924'e g繹re marjinal olarak daha iyi olduu s繹yleniyor. Bakal覺m ben de test edeceim. Ald覺覺m arkada g羹nl羹k 4 saniye sap覺yor dese de ben saat 22:00'de ayarlad覺m, u an itibariyle +5 saniye ileride. u an farkettiim tek ey elle kurmada daha sessiz 癟al覺t覺覺 oldu.

Fiyat olarak Certina daha pahal覺 olduundan tercih konusunda g繹r羹ler deiir. Bunu biraz daha uyguna alabiliriz. Ama tek saat alacaksan PRS'mi bu mu dersen bence PRS. (Diver tak覺nt覺n yoksa)

Ama 900 lira civar覺na Ocean One'dan daha iyi diver g繹rd羹n m羹 dersen: ona da verecek cevab覺m "hay覺r" bence bu fiyata al覺nacak en iyi diver bu. Zaten bu aral覺kta pek diver yok. Ya daha ucuz, ya daha pahal覺. Yani Seiko'lar ile Longines Hydro aras覺nda al覺nacak 2 tane diver g繹rd羹m. Biri Certina dieri Steinhart. Certina 1400-1500 lira, Steinhart ise 900-1000 civar覺.

Tercih sizin :)
Murat
Kullan覺c覺 avatar覺
basto

Kay覺t: 03 Ara 2012, 14:02

ncekiSonraki

D繹n TSF 襤svi癟re Saat Kullan覺c覺 襤ncelemeleri - Swiss Watch User Reviews

Kimler 癟evrimi癟i

Bu forumu gezen kullan覺c覺lar: Hi癟 bir kay覺tl覺 kullan覺c覺 yok ve 297 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners