@clk
Asl覺nda benim favori modelim Diver'd覺r.. Dalg覺癟 saatlere kar覺 resmen bir zaaf覺m diyebilirim.. Bence her koleksyonda olmas覺 gereken, hatta m羹mk羹nse birka癟 tane olmas覺 gereken bir model

16613 benim i癟in olabilecek en g羹zel saat.. Siyah - Mavi aras覺nda kald覺m baya, ama siyah覺 tercih ettim.. 14060 ve 16610 da kullanm覺t覺m ama 16613 tamamen farkl覺 bir modelmi gibi g繹z羹km羹t羹r hep g繹z羹me..
elik/Alt覺n bence olduk癟a baar覺l覺 bir kombinasyon ve 繹zellikle Rolex bu sentezi 癟ok baar覺l覺 ger癟ekletiriyor.. Ancak yeni dizaynlar覺nda yeralan SuperCase ve/veya Ceramic Bezel malesef benim i癟in olumlu deil olumsuz update'ler..
Klasik konusuna gelince; Uzun zamand覺r 60lar覺n sonu-70lerin ba覺ndan "y覺ld覺zl覺" ve m羹mk羹nse PiePan bir Omega Constellation alma niyetim vard覺.. Ancak piyasadakilerin k繹t羹 kondisyonu, 羹phede b覺rakan orijinallikleri ve fahi fiyatlar覺, s覺f覺r ancak retro dizayna sahip bir saate y繹neltti beni.. Bir s羹re arat覺rd覺ktan sonra ORIS Pointer Date VS MIDO Commander ekline d繹n羹t羹 bu aray覺..
Sonu癟: MIDO DataDay Commander Model Nr.8419 ge癟tiimiz Pazar koleksyondaki yerini ald覺