Hakkında Bilgi Almak İstediğiniz Saatleri Burada Sorabilirsiniz
Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz, Saat Danışma Platforumu Bölümünde Yeni Saatinizle İlgili Bütçe ve Marka/Model Bazlı Tavsiye ve Kullanıcı Tecrübesi Talebinde Bulunabilirsiniz. Düşünülen Kriterlerin Detaylı Olarak Belirtilmesi Üyelerin Daha Rahat Tavsiyelerde Bulunmasını ve Tecrübelerini Paylaşmalarını Sağlayacaktır. Lütfen Açtığınız Konulara Sadece X Model Yorumunuz Nedir Şeklinde Yazmayınız. Sorulan Saatin Model Fotoğrafı, Özellikleri ve Öncelikle Kendi Yorumlarınızı Ekleyerek Sorunuz.
İyi Forumlar Dileriz
TSF
tamer11 » 03 Şub 2012, 19:44
serxx yazdı:Momentus'ların hepsi Guess Collection'un kopyası.. Elysee markasını duymadım..
Guess, Tommy, DKNY gibi markalara bakmanız daha iyi olur lakin bu markalarda bütçenize göre çok daha güzel modeller var

Peki bu markaların mekanizmaları sizce nasıl?Duyduğuma göre saatçi bi tanıdığımdan moda markalarını pek tavsiye etmiyorlar Elysee alman markası gördüğüm kadarıyla birde Glam Rock var swiss olarak
-

tamer11
-
SeRxx » 03 Şub 2012, 20:16
tamer11 yazdı:Hmm evet dediğinize katılıyorum şu anlık bütçem max.400 GC saatleri maalesef 1000 tl nin üzerinde Glam Rock için ne diyorsunuz peki

Glam Rock hakkında pek bilgim yok inan.. Şurada birkaç yorum vardı
viewtopic.php?f=62&t=7078&p=90908&hilit=glam#p90908Guess'ler de şık ben bir ara hediye tercihimi Guess'ten yana kullanmıştım

-

SeRxx
-
tamer11 » 03 Şub 2012, 20:16
Hmm Evet ama fazla seçeneğim yok maalesef o tarz kasada birde dün özdilek'te bir marka gördüm ARAMIS fransız nedir ne değildir bi bilgi bulamadım nette
-

tamer11
-
Dön TSF Saat Danışma Platformu - Ask Your Next Watch
Kimler çevrimiçi
Bu forumu gezen kullanıcılar: adamentium, hakanbora ve 172 misafir