fehmi yazd覺:evet .k覺saltma olarak kullanm覺t覺m.genel olarak bu tip klasik saatleri ebayden almay覺 d羹羹n羹yorum.tecr羹besi olan varsa payla覺m rica ederim.g羹mr羹k v.s ,posta ekilleri falan 癟ok iyi olur.biz orta seviyedeki saat merakl覺lar覺 s覺n覺rl覺 b羹t癟eyle iyi saat almaya 癟al覺覺yoruz.masraf bilgisi faydal覺 olur bence.selamlar
Sat覺c覺n覺n feedback i iyise(%99)ve 羹st羹 ,orjinal olduunu 繹zellikle belirtiyorsa ve garanti ediyorsa,saat modifikasyonu 癟ok yap覺lmam覺 ise(baz覺lar覺 yenileyeceiz diye maymuna 癟eviriyor),rahatl覺kla alabilirsiniz.20-30 bin $ l覺k saatler bile ak覺r ak覺r sat覺l覺yor.
Ben 癟ok al覺veri yapt覺m,imdiye kadar bir terslik olmad覺(100 羹n 羹zerinde)son ald覺覺m elgin dahil.
Sizi 2 mekanizma birden koruyor.
1-deme yapt覺覺n覺z PayPal adl覺 d羹nya bankas覺 gibi bir kurulu
2-Ebay 覺n kendisi
Bana g繹re 癟ok salam mekanizma kurmular,l羹x t羹ketim say覺labilecek bir 癟ok 羹r羹n ald覺m.Hi癟 birinde sorun olmad覺.Mesela u anda solid 14k hi癟 kullan覺lmam覺 22 jewel USA yap覺m覺 bir hamilton peindeyim.Adamla pazarl覺k yap覺yoruz.
Kulland覺k癟a al覺覺r 繹renirsiniz ve emin olun bir 癟ok malzemeyi T羹rkiyeden almass覺n覺z.
D羹n gece yar覺s覺 bittii i癟in vintage ama s羹per temiz bir IWC ka癟覺rd覺m.900 k羹s羹r $ a sat覺lm覺 vs vs
Zaten 繹nce pay pal a羹ye olman覺z laz覺m baka 繹deme y繹ntemi kabukl etmiyorlar.
Sonrada Ebay a
Almaya kalkan olursa yard覺mc覺 olurum,
Daha hen羹z fake 羹r羹ne rastlamad覺m.(kendi ad覺ma)