"365 Gün Saat Fuarı" sloganı ve görselin tamamını ben hazırladım ama profesyonel olarak bakılırsa çok özel bir şey değil zaten. Reklamda yer alan X-Ray illüstrasyonu için gelişmiş kullanım lisansı satın alındı ve daha sonra modifikasyon yapıldı. Bu lisans yazılı medyada gazete, dergi, katalog vb yayınlarda 250.000 adede kadar basım hakkı için geçerli. Bunun yanında daha farklı bir çok medyada uygulama içinde kullanım hakkı var. Basıldığı medyada kullanılan genel reklam yapılarına oranla çok daha akılda kalıcı olması sebebi ile istenilen etkiyi sağlayacaktır.
Aslında ablamız dünya'nın en köklü ve büyük reklam şirketlerinden birinin İstanbul branch CEO'su ve executive kreatif direktörü ama yardım istemedim.

Bu tarz paylaşım sistemleri için reklam konusu gerçekte çok tehlikeli, hatalı yerde verilecek bir reklam sonucu gelenler sitenin aktif kullanıcı kitlesini ve yapısını bozup rezil hale getirebilir. O sebeple doğru medyayı bulmak önemli. Bu medya ülkemizde çıkan lokal bir kaç saat dergisi tarzı bir yapıda değil. Uluslararası bir yıllık katalog ve uzun yıllardır yayında bu nedenle editorial olarak çok daha kaliteli ve profesyoneldir. Lisanlı olarak Türkçe olarak ülkemizde yayınlanması saat meraklıları adına çok iyi oldu.
Türkçe versiyonun adını henüz yazmamamdaki sebep ülkemizde resmi olarak dağıtımın bitip satışına başlanmamış olması.
Orijinal adı Armbanduhren.