TSF Üyelerine Özel İndirimli Lüks Saat Modellerini İncelemek İçin Tıklayınız

TSF - Türkiye Saat Forumu'nun İlk Reklamı Yayınlandı

Saat Sektör Haberleri Gelişmeler Yeni Modeller

Moderatörler: News, LadyZ

Forum kuralları
Sayın Üyeler TSF'ye Hoş Geldiniz. Saat Sektör Haberleri Bölümümüzü Ziyaret Ederek Saat Endüstrisindeki Yeni Modelleri, Fuarlardan İzlenimleri ve Gelişmeleri Takip Edebilirsiniz.

İyi Forumlar Dileriz

TSF

Re: TSF - Türkiye Saat Forumu'nun İlk Reklamı Yayınlandı

Mesaj Bond » 26 Oca 2012, 01:59

Çok teşekkürler, burada beğenilmiş ise mission accomplished zaten :D :champ: Asıl amaç dikkat çekmesi elbette ama "Watch Freaks" olarak sitenin genel yapısına uygun oldu. Bu illüstrasyonun baz hali daha önce farklı konular için kullanılmıştır. Örnek mekanizma yerine kalp, soru işareti veya başka sembollerle. Benzer yapıda farklı imajlarında içinde çark kullanılan örnekleri mevcut. Fakat bu illüstrasyon reklam olarak yazılı medyada kullanılmamış.

"365 Gün Saat Fuarı" sloganı ve görselin tamamını ben hazırladım ama profesyonel olarak bakılırsa çok özel bir şey değil zaten. Reklamda yer alan X-Ray illüstrasyonu için gelişmiş kullanım lisansı satın alındı ve daha sonra modifikasyon yapıldı. Bu lisans yazılı medyada gazete, dergi, katalog vb yayınlarda 250.000 adede kadar basım hakkı için geçerli. Bunun yanında daha farklı bir çok medyada uygulama içinde kullanım hakkı var. Basıldığı medyada kullanılan genel reklam yapılarına oranla çok daha akılda kalıcı olması sebebi ile istenilen etkiyi sağlayacaktır.

Aslında ablamız dünya'nın en köklü ve büyük reklam şirketlerinden birinin İstanbul branch CEO'su ve executive kreatif direktörü ama yardım istemedim. :D Gerçi 100 kadar ülkede branchleri var bu sebeple 100 tane CEO vardır :D Yani bu konulara yabancı değilim, aslında benimde eğitimim var reklam üzerine ama bununla ilgili bir faaliyetim yok. Bana da eğlence olmuş oldu. Şu an için TSF adına bu reklam uygun, ilerde gereği olursa elbette daha profesyonel şeyler nasılsa yapabiliriz ;)

Bu tarz paylaşım sistemleri için reklam konusu gerçekte çok tehlikeli, hatalı yerde verilecek bir reklam sonucu gelenler sitenin aktif kullanıcı kitlesini ve yapısını bozup rezil hale getirebilir. O sebeple doğru medyayı bulmak önemli. Bu medya ülkemizde çıkan lokal bir kaç saat dergisi tarzı bir yapıda değil. Uluslararası bir yıllık katalog ve uzun yıllardır yayında bu nedenle editorial olarak çok daha kaliteli ve profesyoneldir. Lisanlı olarak Türkçe olarak ülkemizde yayınlanması saat meraklıları adına çok iyi oldu.

Türkçe versiyonun adını henüz yazmamamdaki sebep ülkemizde resmi olarak dağıtımın bitip satışına başlanmamış olması.

Orijinal adı Armbanduhren.

:arrow: http://www.armbanduhren-online.de/

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj deccoali » 26 Oca 2012, 10:23

yeni gördüm çok güzel çok sevindim :champ: :champ:
Kullanıcı avatarı
deccoali

Mesaj herofb » 26 Oca 2012, 11:34

hadi gelsinde alıp saklayalım o zaman
Kullanıcı avatarı
herofb

Mesaj Thevenin » 26 Oca 2012, 16:32

40th Puskevit Awards kapsaminda dagitim da olabilir hanimlar beyler, stay tuned :champ: :D
Thevenin
Kullanıcı avatarı
Thevenin

Mesaj Drago » 27 Oca 2012, 19:09

Bond yazdı:Çok teşekkürler, burada beğenilmiş ise mission accomplished zaten :D :champ: Asıl amaç dikkat çekmesi elbette ama "Watch Freaks" olarak sitenin genel yapısına uygun oldu. Bu illüstrasyonun baz hali daha önce farklı konular için kullanılmıştır. Örnek mekanizma yerine kalp, soru işareti veya başka sembollerle. Benzer yapıda farklı imajlarında içinde çark kullanılan örnekleri mevcut. Fakat bu illüstrasyon reklam olarak yazılı medyada kullanılmamış.

"365 Gün Saat Fuarı" sloganı ve görselin tamamını ben hazırladım ama profesyonel olarak bakılırsa çok özel bir şey değil zaten. Reklamda yer alan X-Ray illüstrasyonu için gelişmiş kullanım lisansı satın alındı ve daha sonra modifikasyon yapıldı. Bu lisans yazılı medyada gazete, dergi, katalog vb yayınlarda 250.000 adede kadar basım hakkı için geçerli. Bunun yanında daha farklı bir çok medyada uygulama içinde kullanım hakkı var. Basıldığı medyada kullanılan genel reklam yapılarına oranla çok daha akılda kalıcı olması sebebi ile istenilen etkiyi sağlayacaktır.

Aslında ablamız dünya'nın en köklü ve büyük reklam şirketlerinden birinin İstanbul branch CEO'su ve executive kreatif direktörü ama yardım istemedim. :D Gerçi 100 kadar ülkede branchleri var bu sebeple 100 tane CEO vardır :D Yani bu konulara yabancı değilim, aslında benimde eğitimim var reklam üzerine ama bununla ilgili bir faaliyetim yok. Bana da eğlence olmuş oldu. Şu an için TSF adına bu reklam uygun, ilerde gereği olursa elbette daha profesyonel şeyler nasılsa yapabiliriz ;)

Bu tarz paylaşım sistemleri için reklam konusu gerçekte çok tehlikeli, hatalı yerde verilecek bir reklam sonucu gelenler sitenin aktif kullanıcı kitlesini ve yapısını bozup rezil hale getirebilir. O sebeple doğru medyayı bulmak önemli. Bu medya ülkemizde çıkan lokal bir kaç saat dergisi tarzı bir yapıda değil. Uluslararası bir yıllık katalog ve uzun yıllardır yayında bu nedenle editorial olarak çok daha kaliteli ve profesyoneldir. Lisanlı olarak Türkçe olarak ülkemizde yayınlanması saat meraklıları adına çok iyi oldu.

Türkçe versiyonun adını henüz yazmamamdaki sebep ülkemizde resmi olarak dağıtımın bitip satışına başlanmamış olması.

Orijinal adı Armbanduhren.

:arrow: http://www.armbanduhren-online.de/

Resim

BOND biraz ip ucu verseniz ?? He gün D & R a gidip sormaktan adamlar tuhaf tuhaf bakar oldular da :roll:
Kullanıcı avatarı
Drago

Mesaj Bond » 28 Oca 2012, 14:22

Gizlediğimden değil, az önce ulaştı bana. Herhangi değişen bir durum olabilir diye yayıncı firmadan kesin bilgi alınca eklemeyi uygun gördüm. ;)

Katalog ile ilgili bilgileri zaten eklemiştim. Ülkemiz versiyonu Saatolog 2012 Armband Uhren Türkiye olarak çıktı, sektör haberlerine konusu eklenecek az sonra. İnceledim biraz, içerik ve çeviri olarak gayet başarılı. Zaten Armband Uhren lisanslı edisyon olunca başka türlüsü beklenemezdi. Daha çok saat meraklısını bilgilendirmek için Türkçe olarak uluslararası kalitede bir kataloğun ülkemizde yayınlanmış olması memnuniyet verici. İçerisinde yıl sonunda Lütfi Kırdar kongre ve sergi sarayında yapılması planlanan Swiss Time in İstanbul " İsviçre Lüks Saatleri Sergisi" içinde iki kişilik davetiye mevcut. Emeği geçenlere ve yayıncı firmaya tebrikler. :champ:

Saatolog 2012 TSF Sektör Haber Konusu :arrow: viewtopic.php?f=75&t=7611#axzz1kkdYFkT3

Resim
Kullanıcı avatarı
Bond
Administrator

Mesaj bicana » 01 Şub 2012, 12:41

başlangıç için çok güzel bir çalışma emeği gecen herkese tesekkürler.. arkadaslar
Kullanıcı avatarı
bicana

Mesaj SeRxx » 02 Şub 2012, 15:53

asymptote yazdı:
biricik yazdı:
Drago yazdı:Bende dün Watch plus'ın Ocak sayısını alıp bin pişman olmuştum :( Sevgililer günü nedeni ile bayan saati reklamı ile doldurmuşlar... :(

oda lazımm :D :D bayanlar saat konusunda en az, erkekler kadar ilgi artık,yorum biraz yanlış olmuş :oops: :evil:

işte budur, özlenen tablo.. kutlarım :thumbup: :D
Fakat kendi adıma şunu da eklemeliyim:
Konuyla ne alakası var demeyin, IWC saat markasını seviyorum.. ;)

Asymptote, '' IWC-->> Engineered For Men '' ;)
Kullanıcı avatarı
SeRxx

ÖncekiSonraki

Dön TSF Saat Sektör Haber Merkezi - Watch Industry News Center

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 9 misafir

TSF Partner Brands & Medias
Ancon
Arnold & Son
Ateliers deMonaco
Audemars Piguet
Badollet Geneve
Bell & Ross
Breitling
Chopard
Concord
Gucci
Hautlence
Hublot
Linde Werdelin
Maîtres du Temps
Manufacture Royale
Oris
Parmigiani Fleurier
Snyper Geneve
Steinhart
Watchonista

Facebook  Twitter  Instagram  Youtube  RSS Portal    |    Gallery    |    Blog    |     Advertise / Reklam / Contact      

All brand names and trademarks are the property of their respective owners